Negul cu păr și-a luat Ford

Nu mai vreau sa scriu despre Negul cu păr și picioare. Am zis. E urâtă, mică, vorbește lumea că pute (nu pot sa-l contrazic pe Marele Arhi), este înfiorător de miloagă, dar când zic înfiorător de miloagă, vă rog să înțelegeți că este cam de 1000 de ori mai miloagă decât jurnalistul ăla sâsâit, chel și cu ochelari, cu pretenții de influencer și de A-lister care fără să se milogească să ia mașini în teste ar trebui să se folosească de RATB. Știți voi care, ăla de are o emisiune TV pe postul ăla de scară de bloc…cum îi zice… Doi Bani TV?! Ăla măăăăă, harnicul care „muncește” mâncând de și din cur de la toți colegii pe la piari și pe la agenții. Lasă, în alt episod. Vine și vremea lui Homer Simpson! Acum trebuie să vă zic că Raluxa, Negul cu păr și-a luat Ford. Și conform creșterii primite de acasă, n-a lăsat ditamai evenimentul nemarcat pe blogul ei de rahat. Că dacă nu pică, poate-poate cade ceva.

negul cu par

De la început aflăm că s-a pus pe căutări împreună cu Băiatul Drăguț, tip care cred eu că e ceva de domeniul fantasticului. Sincer nu cred că există, iar dacă totuși o fi așa, ori e orb săracul, ori îl droghează Negul cu păr. Altfel nu se explică cum un tip care arată decent, nu are burtă și chelie, este îngrijit etc, s-ar afișa cu Raluxa. Ba mai mult, ar avea și o relație cu ea. Adică… să mă bată mama, când vine vorba despre eventualitatea unei partide de sex în compania Negului cu păr, acțiunea denumită popular prin Kansas „spank the monkey” capătă valențe de normalitate absolută.

OK, am lămurit-o și pe asta. Urlă Negul că are parte de sex. S-o f*** ciuma și Taica Pădurii de urâta planetei cu toți cei 1,54 metri ai ei! Am văzut limbrici mai lungi ca ea!

Văcoșenia zice că nu îți mai poți lua mașină second hand în România. Că așa e ea: vacă proastă, autistă. Știu că e pleonasm. Și că a dat și a căutat dar a dat numai de țepari și de samsari care păcălesc lumea pentru bani. La un moment dat, citind ce debiteaază pe blogul personal, am crezut că scrie despre bloggeri. Practic orice individ care n-are chef sa munceasca se trezeste ca poate face bani frumosi” sau „Tu cat muncesti pentru o mie de euro?” și de ce nu „insa, mia de euro este o unitate usor de socotit cand banii sunt la cumparator”, iată deci câteva fragmente copy/paste luate de pe blogul celebrei necunoscute, întru argumentarea afirmațiilor mai sus făcute.

Ford Raluxa

Ce mai tura-vura, gremlinul blogosferei s-a uitat numai după mașini pe alese, adică acelea care –crede ea- se potrivesc cu statutul ei de om ajuns, om cu mult peste media mediei: Audi A3, Seat Exeo, Skoda Octavia, VW Golf, Audi A4, VW Jetta. Al dracului stârpitura, nu se uita și ea la un Logan, un Sandero, un Peugeot 206, un Golf III cu numere de Bulgaria…. Nu, sărăcia cu ciucuri s-a aruncat direct în liga mare, căci dacă nu ai iPhone pe masă și nu te pozezi la Băcănia Veche de trei ori pe săptămână și de opt ori la Paul, nu ai valuare. Și nici la Brăila nu mergi cu orice mașină, că-ți dau ăia cu vaporul în cap!

Și s-a dus la BDT, unde i-au dat băieții ăia o mașină, bag seamă la recomandarea știm noi cui, un Ford Focus care a fost prin parcul de presă și pentru că Negul o fi promis că dă frumos din coada de gremlin #peblog, or fi păcălit-o și cu vreun discount.

Zis și făcut, s-a pus sărăcia pe scris, a dat frumos etc. Acum mă rog la Cel de Jos, Cel Negru și Necurat să i se strice ceva la mașină și să se apuce stârpitura să urle tot #peblog, ca în cazul becului de la IKEA. Să râd și cu curul atât de ea, că am și de ce, dar mai ales de ăia de s-au aruncat s-o ajute. Că face stârpitura o gălăgie de zici că acostează vaporul în dană. Dar așa le trebuie la toți: te amesteci în troacă, te mănâncă porcii. Sau după caz, Negul cu păr.

2 thoughts on “Negul cu păr și-a luat Ford

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top