Un gunoi, doua gunoaie…

Stiti cum se aduna gunoiul? Un gunoi, doua gunoaie, mai multe gunoaie, totul se transforma in gramezi de gunoaie. Si ce merge de minune la un cocktail de gunoaie? Exact, o musca.

Desi daca as fi descris altfel cacastorosenia aia pe bani, falsa si jegos de mincinoasa in care Regina Detoxicolonului  Raluxa, isi joaca cu maiestria inegalabila, de blogger-piscotar, rolul fad si indecent, as fi zis ca nu-i o musca, e inc aun gunoi in camera aia transformata in pubela.

Raluxa 1

In primul rand, se vede cu ochiul liber ca acolo nu sunt alimente vechi si nici adidasii aia nu-s purtati corespunzator. Asta pentru ca sunt in stare sa fac un pariu si inca unul greu de tot: o ia Ambipur pe trista aia de Raluxa, o leaga la ochi si ii aduc eu adidasii mei, niste sosete proprii pe care o sa am grija sa le aduc in stadiul acela: se lipesc de perete cand le izbesti umed-proaspat purtate si dimineata, cand te impiedici de ele, uscate fiind, au forma si consistenta unui bumerang. Si in camera-pubela, cu tot Ambipurul din lume, o sa-i garantez niste mirosuri adevarate, de nici mama Ambipurului nu le mai misca din nasul ei borcanat ca de boxer. Si sa o mai aud atunci pe insipida aia cum zice ca in camera e un miros „fructat as zice eu”.

Raluxa 2

Si daca n-o fi asa, promit sa urmez cursurile de Social Media de la Piscotal Initiative, sa-mi dau BAC-ul in Social Piscotareala cu Ciubotaru si sa particip la toate evenimentele la care ma vor chema bloggerii in calitate de blogger aspirant, timp de un an de zile. Ba mai mult, promit sa scriu ca ucenic si review-uri auto pentru nwradu si Ciubotaru, ca tot se baga ei in ciorba asta si nu le iese de nicio culoare, doar  de-o perisoara, ca-s inapti la capitolul cu pricina. Care se baga? Ca am aruncat manusa. Ma fac blogger, tu-i mama ei de tara de rahat, cu reclame de rahat, la produse de rahat, promovate de oameni de rahat, intr-un Social Media de rahat, inconjurat de agentii de publicitate si PR-i de rahat. BTW, cine „mm” e Raluxa asta, ca numai in jurul gramezilor de cacat (vezi Detoxicolonul) si mai nou de gunoi o vad? E vreo musca mai proeminenta? Una verde si bondoaca, dupa cum pare, care are expertiza in tot ce e fetid si urat puturos in lume?

Mai minte omul, ca deh, vine de la pescuit, mai mint baietii cand se lauda la o bere ca o au legata de glezna si ca nu pot juca fotbal ca se impiedica de ea si vecinii din blocul alaturat si-au pus termopane ca sa atenueze tipetele orgasmelor multiple ale consoartelor de acasa. Insa cu cata seninatate minte in ziua de astazi un blogger, fie si pentru un pumn de banuti, e incredibil. Dar pentru a transforma incredibilul in credibil, exista poze, exista video. Astia-s oamenii care devin brand-ambasadori, pusi sa minta lumea despre un produs despre care habar nu au, nu il cunosc, nu il folosesc si nu le pasa daca spre exemplu, Ambipur e deodorant sau odorizant de camera. ei vin, isi joaca rolul, isi incaseaza piscotul si apoi scriu o labareala pe blogul lor de labincuristi, unde niste tute pufoase si nesatisfacute sexual de la ultima intalnire a lor cu degetul propriu, se cotcodacesc precum gainile la sfatul de seara, despre cat de grozav li se pare acel cacat pe care tocmai l-a regurgitat bloggerul.

Jur ca nu voi cumpara niciodata Ambipur, tocmai pentru ca am vazut clipul asta ingretosator. Nu mi-au facut atat de mare greata alimentele fals-alterate, cat mi-a facut o greata profunda, alterata aia de Raluxa, care iata, mai intareste o afirmatie a mea: produsele Farmec nu te ajuta sa devii mai frumoasa, ele te fac mai naspa decat ora inchiderii de la barul unde iti bei mintile cu amicii. Vezi video si taci! Oricum, Ambipur si negul ala cu par, pe nume Raluxa, ar trebui sa-mi multumeasca, pentru capana am scris eu acest text plin de sila si dezgust, doar 92 de loseri s-au uitat la clipul realizat in stilul filmelor porno low-budget din Asia anilor ’90.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top