Exemplul cu har: Mega Image o ignora pe Raluxa

Se face ca, in ciuda aparentelor, fiinta ar fi umana si uneori bipeda, deci are nevoi de om normal. Asadar, faptura se duce la Mega Image, unde ca o vaca in calduri tropaind dupa inghetata, darama un raft si calca cu copita pe o conserva. Evident, conserva se indoaie, caci e doar o bucata subtire de metal, in timp ce o copita, chiar si apartinand unui neg umblator, dotat cu picioare atat de scurte incat asigura bucilor rolul de a sterge urmele pasilor de pe jos, ramane o copita si poate indoi metalul.

saraca Raluxa
Negul, recunoscut in urbe si in cyberspatiu ca Regina Detoxicolonului, care si-a montat cablu in  iesle si se da mandra cinefila, a vazut prin filmele americane ca la casa la supermarket, daca duci un produs deteriorat, il primesti cu pret foarte redus, aproape gratis. Insa Mega Image, care e o firma patronata de greci, stie ca romanul e roman, ca moldoveanul e varianta mai rea a romanului si ca da, chiar daca romanul n-a inventat smecheria, a reusit s-o perfectioneze.

Se duce asadar negul cu picioare la casa si da ostentativ conserva inapoi (text preluat de pe blogul Reginei Detoxicolonului):

“Nu o iau, este deformata”.
Replica ei m-a naucit: “Pai si e vina mea?”

“Poftim, nu cred ca v-am inteles intrebarea”.

“E vina mea ca ati deformat cutia? Noua ni se imputa produsele deteriorate, eu ce sa fac cu ea acum?”

“Asa am luat-o de la raft, nu e problema mea”.

“Si eu de ce sa va cred ca asa ati luat-o?”

Stand stramb, ca sa judecam drept, ideea era ca tuta de Braila a presupus ca Mega Image este IKEA si ca ii va schimba cineva conserva, asa cum altii au schimbat becul ars. Conserva pe care, daca presupunem ca n-a indoit-o ea, transpune lucrurile  intr-o lumina si mai clara: e ditamai vaca proasta si chioara. Cum mortii tai sa iei de pe raft, deliberat, o conserva turtita si apoi sa mergi la casa sa cauti galceava? Se poate, daca te numesti Raluxa, esti nascuta sa piscotezi si cauti influenta in oras precum acul in carul cu fan. Cum, n-ati auzit de Raluxa?

Raluca Popa
Social media strategist si blogger la raluxa.com din 2008, pasionata de online si comunicare. Daca iti plac articolele de aici, nu ezita sa te impusti, nu inainte de a te castra, ca sa fie lumea sigura ca nu te vei reproduce si nu vor urma alti cretinoizi dispusi sa citeasca ineptiile unui neg cu picioare, capabil sa se prostitueze pentru o farfurie de ciorba sau un McMic. A citi blogul creaturii cu alt scop decat acela de a-l arata lumii in lumina reala, adica blog despre nimic, scris de un nimic, cu scopul de a exista si de a piscota, este redundant. Si Raluxa functioneaza pe principiul „sunt blogger, deci sunt un inutil si substantivul nimic este de fapt adjectiv in cazul meu”, regula axiomatica care se aplica in toate cazurile de bloggeri „profesionisti”, de la Zosnic la Raluxa, adica De la zei la cimpanzei, ca sa mai citez un clasic in viata.

Propunerea salvatoare vine de la haterul inca wannabe Blogger Monster, care sugereaza pe Facebook: Mega Image, dati-i saracei asteia un card de cumparaturi gratis. Asta vrea…

5 thoughts on “Exemplul cu har: Mega Image o ignora pe Raluxa

  1. Fomista asta si-a facut un obicei de a cersi diferite cacaturi de care are nevoie prin santaj social-media. Nu o fi platita destul acolo unde lucreaza si decat sa suga un cuc pe centura pentru un 50 de lei mai bine face valuri pentru pomana. Azi un bec, maine o conserva, poimaine vreun BMW sau dracu stie ce alt rahat.Scarbos neg! Si da, subscriu, dati-i niste vouchere sau ceva flamandei. Defapt am o propunere, stiti site-ul ala ivox unde raspunzi la sondaje si primesti vouchere? Hai sa facem o campanie si sa punem mana de la mana niste vouchere pentru fomista asta, poate asa se satura. Campania voucher pentru Raluxa, Campania spune stop foamei din Raluxa.Cine se baga?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top