Corvinash.ro infografic

Daca Raluxa si-a publicat cu emfaza traficul, desi ea o face cersind piscot si incercand sa demonstreze cat este de relevanta, am zis sa-l public si eu. Si pentru ca nu stiu sa fac un infografic atat de frumos ca al ei (asta pentru ca sunt eu suficient de frumos, n-am nevoie sa imi colorez o pagina cu Policolor pentru asta),  si in plus pentru ca eu nu imi public audientele pentru a cersi ceva de la cineva ci pur si simplu pentru a arata ca da, lumea asta desi este prost facuta, ca sa umplem gaurile din ea, trebuie mai intai sa le identificam si apoi sa le constientizam, pentru ca actiunea de umplere a lor sa nu fie una la fel de gaunoasa precum climatul care le-a  creat.

Mai mult, lumea buna zice ca trollingul si hatereala nu sunt deloc gustate. Acest infografic tinde sa ii contrazica pe cei din lumea lumilor. Mai ales ca pe Corvinash.ro nu prea sunt hatereli gratuite si fara sens, ci sunt surprinse in special aspecte pe care toti le cunosc, insa nimeni nu are curaj sa  le spuna si altora. Lasa, ca ma ocup eu de asta!

Raluxa, Stancuta de Piscot, Vanzatorul de Piscot de pe Okazii, Ciubotaru, nwradu, LeChinoise, iata cateva exemplede subiecte preferate atat de mine, cat si de cei care citesc aceste randuri.  Promit sa mai diversific fauna despre care voi scrie. Si in acest sens, Barbatii Sarto este un pas inainte, nu-i asa?

Iata deci infografic Corvinash.ro, deci puteti sa varsati piscotul catre mine, caci bloggerii nu-s doar lipsiti de expertiza, iata ca sunt si irelevanti! La cerere, pot testa pilule pentru potenta,  whisky, tigari (cu tutun), masini, utilaje, unelte, buldozere, femei. Pun si banner :))))

infografic Corvinash.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top