Barbatii Sarto

Am dat peste „barbatii” Sarto din intamplare. Ma rog, nu chiar, ci un troll urat si chel mi-a dat de veste, apoi a adaugat: vezi ca s-a luat si Piticigratis de ei.

Am citit ce a scris Lord of the Trolls, aka Piticigratis si m-am cracanat de ras. Apoi am mai dat o privire in „gradina” Sarto de pe Youtube, unde am dat peste un balaoaches, pe care-l stiu ca se da prieten cu presa auto si are impresii de style connoisseur.

Balaoachesul Sarto
Nu pot sa imi dau seama de unde si pana unde, balaoachesul cu figura lui Mowgli a devenit dintr-odata un maharajah al presei, indiferent de care si mai ales a celei auto, plus lifestyle and shit.
Nu de alta, dar la o prezentare mai cu staif, daca nu sta organizatorul la intrare sau macar PR-ul care l-a invitat, Mowgli risca sa fie trimis in parcare sa aiba grija unde ascund valetii masinile invitatilor sau si mai rau, se poate trezi cu un set de crema de ghete si niscai perii, sa-si castige existenta si sa-si ocupe timpul cat se petrece evenimentul.

Daca-l dezbraci din hainele de „barbat” Sarto, juri ca a sosit in Romania cu ultimul avion care a adus sinistrati din Namibia, caci la 1,60 m. inaltime, cu tot cu tocuri si la cele 42 kg. pe care le are, coroborat cu minunatul sau bronz dobandit din nastere, nu de la solar cum se lauda el, arata de parca tocmai a evitat sa devina un mic dejun frugal pentru tribul vecin si a cerut azil politic in Ferentari.

Nici imbracat nu pare cu mult diferit, asta pentru ca peste cele doua picioare, de dimensiunile unor brate mai slabanoage ale unui om normal, isi trage niste colanti de pantaloni, de juri ca e prima diva a Baletului de Stat pentru Emigranti cu Sexualitate Indoielnica, in timp ce sacoul care oscileaza de la un albastru obosit la cele facute din material pentru canapea, nu prea te ajuta sa faci diferenta dintre un om, orice fiinta bipeda sau element de mobilier adus la o petrecere. Sau altfel spus, daca-l rogi sa stea cu mainile in aer, cineva l-ar putea confunda cu un cuier de abanos.

Mai ziceam eu candva, hipstereala asta ar trebui sa aiba o limita. Si Al de Sus, in imensa Sa intelepciune si cu al Sau imens umor, a creat „Barbatii Sarto”. Acum am gasit si limita, deci. Daca m-a mancat in… sa o cer…

„Barbatii” Sarto sunt metrosexuali, asta pentru ca pot face sex atat in parcarea Metro cat si in vagoanele de metrou, in timp ce alura, fizicul, hainele, tunsoarea si „biju-urile”, ii impiedica sa aiba o sexualitate evidenta. (Vezi mataniile cumparate din Targul Anual al Mestesugarilor din Piata Autovit, pe care le poarta la mana, alaturi de ceasul despre care nu imi dau seama daca e un fals sau nu.) De aceea, „barbatii” Sarto  pot fi folositi pe orice post: party-queens, fun of the party, don’t do like them, mascotele Liberty Parade etc. Un Fiat 500 sau un MINI roz ar fi de exceptie si ar completa cu brio imaginea.

Revenind la Mowgli, in clipul de pe Youtube, unde infatiseaza o masculinitate pentru care toata tarasenia s-a filmat in alb/negru, deoarece a fost necesar  a impiedica pelicula sa inregistreze diferentele anormale de culoare ale tenului fata de cele caucazian-europene, iar bietii cameramani au filmat probabil stand in genunchi pentru ca aratarea sa para cat de cat inalta, mi-l imaginez pe protagonist, tot asa in alb/negru, cum in locul trabucului care-l asteapta pe masa, desface un pachetel identic ca dimensiune din care scoate un vibrator anal, iar din cescuta de lapte scoate un fel de vaselina. Apoi mesajul, mare pe intreg ecranul: Asuma-ti realitatea: fara unguent poate sa doara. „Barbatii” Sarto stiu de ce! Foloseste Cur(v)a Lube!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top