Zo so mori tu!

E un banc cu olteni: ce face olteanul cand n-are ce face? Isi pune haina intr-un par si o pazeste. Tot asa si cu marele Zoso, acest stapan al blogosferei si Internauticii romanesti, acest Stie-tot si Afla-tot, dupa care Are-Parere-Despre-Tot-Si-Toate.

Ce face minunatul A-lister? Ia el doua poze de pe net, culmea, ambele cu noul Ford Mondeo proaspat lansat la NAIAS 2012, care in SUA se cheama Fusion si da cu presupusul: uite ce bine seamana cu Aston Martin. Evident nu ne spune cu care Aston Martin, pentru ca la fel de evident, habar n-are. Poate cu Cygnet

Zice el, A-listerul: „Grila de la nou Ford Fusion seamănă foarte bine cu cea de la Aston Martin. Poate nu mai au bani de designeri, cine ştie…”  (copy/paste cu tot cu lipsa articularii adjectivului „nou”). Sub titlul „Ford copiază Aston Martin”.

Eu i-as sugera sa faca un mega post in care sa-i acuze pe cei de la Ford ca i-au copiat pe cei de la Mercedes-Benz, care folosesc tot patru roti la o masina si apoi sa-i tavaleasca pe cei de la Citroen, care au copiat metoda amplasarii motorului sub capota-fata a masinii si de ce nu, sa declare ca toti au copiat produsul de la Colibasi-Mioveni, care culmea, a fost destinat unei utilizari pe asfalt si face la fel cum fac si celelalte masini: merge pe strada!

Si evident, in ilustratia articolului sa foloseasca tot 2 poze cu fix aceeasi masina, ca sa fie mai elocvent. Elocvent ca e complet pe dinafara fenomenului auto si ca da, a cam venit timpul ca bloggerii astia sa-si vada  lungul nasului si sa scrie despre chestii pe care le pricep si le cuprind (gen vasul de la WC cand se rastesc la el in zori).

Ce-i piscotarilor, nu va mai ajunge strada?

5 thoughts on “Zo so mori tu!

  1. Stai linistit, omule paralel. Acum vreo doi ani am citit la el un „test drive” cu un SUV, parca era Outlander… nici o legatura. Citeva idee scrise cu liniuta, iar printre altele isi exprima dezamagirea ca masina nu merge cu mai mult de 170 km/h!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top