Profil de blogger: Piscotar 2.0

How to web, how to shmeb… E mare vanzoleala zilele astea, jurnalistilor le-a ajuns cutitul la os si pare-se, lumea celor care nu ii mai inghite pe bloggeri si accesul lor la cele mai inalte niveluri de comunicare, tentativa lor de preluare a comunicarii si imaginii diferitelor firme si produse, sta in gat la tot mai multa lume. N-am sa ascund ca ma inscriu in acea parte a lumii care are nevoie de o cisterna de ceai/blogger si tot imi raman bucati prin gat.

Si pentru acesti guru ai mediei online, care migreaza, mai nou, si catre presa traditionala sunt omniprezenti si deseori se baga in fata celor care chiar au dreptul si caderea de a fi la diferite evenimente, am decis sa ii prezint, din unghiul din care ii vad eu, asa cum sunt ei de fapt.

profil de blogger

La un eveniment (si n-am sa nominalizez care), unde era ditamai presa adunata, unul dintre minunatii formatori de opinie din online (habar nu am cum il cheama si sincer I don’t give a flying fuck ce si cum face), s-a postat cat e de mare in fata mea si a altor 2-3 jurnalisti care tineam la vedere aparatele foto. Si pentru ca tot a decis bloggerashul sa stea in calea fericirii mele si a implinirii profesionale, am zis ca merita o poza. Si iata! Stiinta lui, social media networking, A-listingul, know-how-ul, knowledge base, stau toate la degetul sau numarul 3, acelasi pe care-l ridica in semn de erectie, acelasi care acum sta marturie celor afirmate. Si pare-se, din prea multa calitate adunata, s-a mai dus si catre degetul urmator, semn clar ca avem de-a face cu un A-lister.

Zoom profil de blogger, piscotar 2.0:

zoom profil de blogger

5 thoughts on “Profil de blogger: Piscotar 2.0

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top