Stancuta regala

Pai da, se putea? Era un tron. Stancuta l-a vazut. Evident, ca o stancuta, s-a asezat pe el. Ca asa fac stancutele, se aseaza/afiseaza in locuri unde n-au ce cauta, ca spre exemplu, pe un tron. Apoi, cu o delicatete regala, isi completeaza sinngurica, pe profil: Queen Bitch.

Si am auzit de prin anumite cercuri, ca in urma postului meu anterior, s-a dat de ceasul mortii sa convinga asistenta, despre care stia ca lecturase trollingul meu, ca nu, ea este mult desupra statutului de…bitch. Iar dupa nici  o luna, recunoaste ceea ce afirmam eu, chiar daca partial. Adica, da-ma dracu’!

Da, stancuta e o bitch, adicatalea mai pe romaneste (ca sa sune bine) e o curvistina. Sau curvulita. Ca nu e nici macar curva in toata regula. Pentru aia iti mai trebuie ai altele in afara de tupeu. Sau cel putin asa sustine ea, uite poza de mai jos.

Si Queen Bitch J, ma duce cu gandul ca se crede un fel de matroana de bordel. Ca e regina curvulitelor. Sau curvelor. Deci e stapana lor. Deci e matroana. Sau peste?

Desi daca ma intrebi pe mine, draga stancuta, eu cred ca ai vrut sa scrii altceva si ai rectificat, intr-un joc de cuvinte destul de abil: Queen Bitch J. Adica, prescurtat, Queen BJ.  Desi corect era BJ Queen, dar alte voci am auzit ca s-au suparat ca am dat de inteles precum ca Stancuta n-ar fi straina de arta BJ-ului. Dracu’ mai intelege. E ori curva regala, ori regina curvelor, ori regina BJ-ului. Regala sa fie… stancuta

Stancuta regala

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top