Gelutule, vrei rating? Replica

Pai sa o luam cronologic dragule, pentru ca eu ma documentez si mai apoi vin sa ma dau destept, si in plus, nu prea fac afirmatii cand nu le pot sustine cu argumente, o alta chestie de care tu esti strain 😉
Tu ai drept la replica numai pentru ca eu am decis sa te las sa te faci de rahat live, pe semnatura ta si prin vointa ta. Dreptul la replica este un drept care este garantat si stipulat in speta pentru audiovizual decatre CNA (în temeiul prevederilor art. 10 alin. (3) lit. e), art. 17 alin. (1) lit. d) si ale art. 41 din Legea audiovizualului nr. 504/2002,
membrii Consiliului National al Audiovizualului adopta urmatoarea decizie:
Art. 1. – Orice persoana fizica sau juridica, indiferent de nationalitate, ale carei drepturi sau interese legitime au fost lezate prin prezentarea în cadrul unui program audiovizual a unor fapte neadevarate beneficiaza de dreptul la replica.)

In continuare: „articcolul 30 din Constitutia Romaniei precum si articolele 18 si 19 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului va confera acest drept..dar ele (articolele) se pot extinde si asupra internetului? In Romania legea nu este foarte clara privind internetul datorita faptului ca industria internautica este in la inceput”

Si mai departe: „Dreptul la libera explimare cu siguranta ca se aplica si pe Internet, pentru ca nu scrie undeva ca trebuie sa fie doar pentru TV sau ziare…
In ceea ce priveste dreptul la replica – problema e nitel mai complicata – pe scurt – nu exista vreo dispozitie obligatorie in acest sens in RO sau EU… ”

Sa vedem cum stam si cu calomnia, pentru ca afirmi ca te calomniez. Mai intai definitia, pentru ca se pare ca matale ai maaaari, da’ mari lacune, dragule:
CALOMNÍE,  calomnii, s.f. Afirmatie mincinoasa si tendentioasa facuta cu scopul de a discredita onoarea sau reputatia cuiva; defaimare, clevetire. – Din fr. calomnie,  lat. calumnia.

Pai mai draga, daca era minciuna, mai ziceam, da, te-am calomniat. Dar tu, prin insusi senilul drept la replica, pe care l-ai cerut si primit, ai confirmat ca da, ai fost acolo, da mai erau si cei mentionati, si da, ai luat camera cu tine. In continuare, nu ai negat ca ai pozitionat-o cum am scris eu, venind doar cu argumentul senil ca eu sau altcineva nu putem dovedi ca acea camera era pusa pe inregistrare (vezi doamne nu ti se mai aprinde becul).
Si ca sa-ti dau raspunsul si la asta: daca arunci undita in apa, se poate spune ca sondai adancimea, si de fapt, tu nu pescuiai? Hai sa fim seriosi!
Cat despre reputatia ta, as fi tentat sa las lumea sa se exprime, dar pentru asta exista deja un site dedicat in acest oras 😉

Mai mult, singur-singurel, iti pui latul la gat si declari, citez: „Cacatul ala de camera asa cum o caracterizati „este un instrument accesibil oricui doreste sa imortalizeze evenimente, fapte, intamplari, pe care, apoi, sa le poata urmarii.” (unde „urmari” era cu un singur „i” 😉 )
Deci la cat de prost esti, recunosti -indirect- ca acea camera inregistra! Capisci? Ca e lucrare de
pe textul lu’ matale!

Mai departe: „Este regretabil ca implicati institutia “Primarului” intr-o polemica cu caracter personal, in care, domnia sa, nu are nici o implicare, nu si-a dat acordul in acest sens si nu poate confirma veridicitatea celor afirmate de dumneavoastra.”
Pai nu-l implic pe Primar, doar aduc la cunostinta tuturor ca nu ai scrupule si ca esti in stare sa ii inregistrezi pe toti, odata ce ai avut curajul si lipsa de onoare, sa o faci in biroul primarului, omul care te plateste si care, inutil, te tine pe langa el.
In continuare, daca vrei, (ca sa se vada ca faza cu inregistratul in biroul primarului n-a fost decat un precedent), pot arata lumii si ce e cu SMS-urile alea de te tot lauzi ca le ai si ca o sa dai cu George Pistol de pamant, cu ajutorul lor, cand le vei publica. Unul l-ai si publicat pe Expres, cu ingaduinta noului tau tovaras, aliat si prieten <– deci iata si dovada ca nu eu mananc rahat, ci tu il amesteci cu lingura mare, in public.

Apoi inca odata trebuie sa-ti explic ca nu te-am calomniat, am facut ce trebuie sa faca un jurnalist: sa redea faptele asa cum s-au petrecut ele. Chestie de care tu esti, oricum, strain 😉
Si ca sa te lamuresc si asupra calomniei, n-ai decat sa ma dai in judecata, stiu ca te lauzi prin toata urbea ca o sa ai tu grija de mine. Insa nu uita un lucru: TREBUIE SA DEMONSTREZI ATAT FAPTUL CA EU MINT, CAT SI SA ADUCI PROBE CA TI S-A LEZAT IN VREUN FEL IMAGINEA SI CA AI AVUT DE PIERDUT CEVA IN URMA ACESTUI FAPT.  Ceea e ceva mai greu, odata ce, cu senilitate, recunosti singur-singurel, in propriu-ti text, ca da, ai fost acolo, da, ai avut camera si da, ai si inregistrat, pentru ca unicul tau neuron nu putea urmari discutia (vezi, e cu un singur „i”) si aveai nevoie sa o revezi singurel, acasa, la ceas de seara.

Cu aceesi stima netarmurita, Corvin

5 răspunsuri

  1. „pot arata lumii si ce e cu SMS-urile alea de te tot lauzi ca le ai si ca o sa dai cu George Pistol de pamant, cu ajutorul lor, cand le vei publica. ”

    Da-i drumul daca ai ceva de zis, nu mai tine in tine.

  2. Idiotul asta a auzit si el de sms si o tine langa de 1 saptamina .i se rupe lui Pistol de Gelu Clit si de sms lui Corvin . nu mai rade ma Corvine de asta (Clit)ca asta o ia de buna nu vezi ce botanist este si inafara sa praduiasca nu stie altceva, el crede orice iar spune omu si apoi face un reportaj de 2 lei pe saitu lui de cacat in care vb de unu si de altu ,dar oare el se uita dimineata in oglinda cand se trezeste ,si daca da ce vede un mare mare sifon si praduitor si isi spune singur ,hai la nea Nelu primaru in birou sa vad pe cine mai pradui azi.Apropo Gelutu mai ai cam aia ieftina?

  3. auzi mai Corvine ai apus intun reportaj recent ca se starpesc tantari dar pula mau mincat zilele aste de mau spart sau nenea primaru a dat ci insecticid decat in zona unde locuieste el deasupra casei lui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.