Gelutule, vrei rating? Gelutu vrea drept la replica

In atentia domnului Cristian Szilvassy

(detinator al domeniului corvinash.ro)

DREPT LA REPLICA

Stimate domn,

In lumina dreptului la libera exprimare pe care vi l-ati insusit nu pot sa va interzic in vreun fel sa ma mai calomniati insa, fac uz de dreptul meu la replica pe care, v-as ruga sa-l publicati in acelasi loc si cu aceleasi caractere pe care le-ati folosit cand m-ati denigrat si nu in rubrica de comentarii. Referitor la materialul publicat in data de 6-07-2010 – “Gelutule, vrei rating? Camera ascunsa.” pe blog-ul dumneavoastra tin sa fac urmatoarele precizari:

–       Inteleg foarte bine scopul acestor materiale si cred ca si cei care va citesc

–       Camera video de care vorbiti in materialul publicat in data de 6-07-2010 “Gelutule, vrei rating? Camera ascunsa.” si care se afla intamplator la mine, nu era deschisa (in functiune) si nu are nici o particularitate tehnica vizibila care sa va faca sa credeti acest lucru, pe dumneavoastra sau oricine afirma contrariul. Sigur, puteti presupune si publica orice doriti. Cacatul ala de camera asa cum o caracterizati” este un instrument accesibil oricui doreste sa imortalizeze evenimente, fapte, intamplari, pe care, apoi, sa le poata urmarii.

–       Este regretabil ca implicati institutia “Primarului” intr-o polemica cu caracter personal, in care, domnia sa, nu are nici o implicare, nu si-a dat acordul in acest sens si nu poate confirma veridicitatea celor afirmate de dumneavoastra.

–       Regret ca ati ales sa induceti celor care aleg sa va citeasca sentimentul ca “ oricum, 100% va inregistreaza.”

Va rog public sa nu ma mai calomniati!

Desigur, este dreptul dumneavoastra sa sa nu dati curs acestei cereri pe care v-o trimit in format electronic pe adresele de e-mail pe care le detineti.

Cu multa stima,  Gelu CLIT 07-07-2010

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top