Fara autostop?

Nu ca mi-ar pasa ca se da o lege anti autostop.  NU iau – din principiu autostopisti si nici autostopiste (astea ultimele pe motiv ca ultimele doua au fost autostopiste reale, nu ce credeam eu initial ca sunt :p). Dar ce ne facem fetelor?

autostop
Cum mai bloggarim noi si mai scoatem una de-un leu sau alta de o faima, cu vreo masina piscotata? Si amaratul ala de si-a luat-o in gura acolo nu e nici pe departe cel mai sinistru piscotar auto.

Cum mai avem noi saituri din alea de doi lei in care indemnam lumea, cica din spirit eco, sa mearga cate patru in masina? Chipurile sharing is caring. I don’t care!

Gata cu autostopul? Nasol, pare-se ca si curvele de pe marginea drumului vor trebui sa inventeze alt semn decat cel de „ia-ma nene”, ca sa nu intre dublu sub incidenta legii. De suferit vor avea si pensionarii din provincie, obisnuiti sa-si faca drumurile la tara pe spatele autostopistilor. Ca fiecare dadea 10-20 de lei sau cat or da ei si daca ai un rahat de Golf 1.9 TDI, cu banii aia faci linistit drumul de acasa pana la curte, gratis. Autstop, stop!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top