Ce se mai piscoteaza? Masinile de test!

Nicio zi fara piscot! Asta pare sa fie indemnul dupa care isi guverneaza viata fel de fel de creaturi care isi petrec bicisnica existenta in spatiul mioritic carpato-danubian. Dar sa piscotezi masini de test…

Si daca am avut piscot de vanzare, am petrecut zeci de momente in care piscotul a fost seva si baza a fel de fel de materiale scrise cu saliva scurgandu-se pe tastaturi, cu degetele pline de piscotul proaspat ingurgitat de diferiti bloggeri, iata ca aici, pe Corvinash.ro, ii aratam cu degetul (de obicei cel cu nr.3) si pe cei care ne fac breasla de rusine: pe jurnalisti. Nu imi face placere, dimpotriva. Prefer sa scriu despre Regina Detoxicolonului, care e de departe cel mai sinistru piscotar in viata, la categoria femei cu blog. Imi plac in egala masura si ciubotaru, nwradu sau mai nou, razvanbb. Nu-i evit nici pe pandutzu sau mai nou, il am in vizor pe piticu21 (am scris intentionat fara majuscule, ptr ca nu merita). Si as prefera oricand sa scriu 1001 articole despre ei, in locul unuia singur, unde trebuie sa-l arat pe un jurnalist ca nu e departe de bloggeri, ba mai mult, ca e fix exact la fel de zosnic ca ei. Dar nu poti curata padurea evitand uscaturile! Si asta ne diferentiaza pe noi, pe jurnalisti, de tagma acestor paria ai jurnalismului, bloggerii: faptul ca noi nu ne acoperim mizeria cu un pres pe care scriem frumos: „Welcome!”.

Asadar, vedeta acestui mijloc de saptamana este un „reputat” jurnalist pripasit in „trustul” lui Vardie, unde a mai reusit de doua-trei ori sa ridice sprancene a mirare. Si nu ma refer la sprancene din redactia proprie. In revista de  buzunar a mai sus numitului mogul de presa, dau cu sbsemnatul fel de fel de creaturi. Pe una dintre ele o respect si imi pare rau ca noroiul asta ii ajunge pe pantaloni, insa e inevitabil, inerent si neintentionat. Scarlatule, cu tine nu are nimeni nimic, sa nu o iei ca pe un sut in tibie, dat pe sub masa. Asta nu inseamna ca daca o sa te vada careva cu firimituri de piscot pe la coltul gurii, nu vei deveni celebru!

Insa acel dandy, fotomodel de pagina de Facebook, hipsterul de serviciu care a lucrat la Top Gear si asta e maxima realizare din CV-ul crescut la umbra tastaturii, acest minunat caracter de doi lei care s-a evidentiat pe unde a trecut prin faptul ca are limba moale si pufoasa, directionata precis catre organele din conducere, el da, e un Corvinash.ro topmodel wannabe. Si ce face micul tulcean? Sa dam o geana pe poza alaturata:
Alin Piscotar

Deci pleaca omul in „Tinutul lui Cacarau”. Si ce se gandeste el, astazi, inainte ca masina de test pentru weekend sa fi fost luata? Sa isi rezolve problema unui ban de buzunar. Sa-si mai creasca vizibilitatea pe pagina de socializare, sa fie si el un pic mai trendy, mai hipster, mai vizibil.
Deci se ia una bucata masina de  drive test, destinata presei auto si se intocmeste un traseu catre acasa la mama. Nimic nou sub soare. Se ia in calcul si problema unui ban de buzunar, ca deh, la trustul mogulului, banii se dau dar numai sub forma de imprimate pentru Monopoly. Se cauta doritori pe pagina de Facebook special creata, (vezi foto).

O fi frumos? Care e deosebirea intre a vinde piscot pe  Okazii si a scoate bani de pe urma masinilor pe care se presupune ca ar trebui sa le testezi, nu sa faci bani cu ele? Si care e deosebirea dintre unul care face asta si cel care lanseaza zvonuri despre niste presupusi unii care ar fura motorina din rezervoarele masinilor de test? Fara dovezi, fara nimic concret, zic. Insa iata Alinush, pe Corvinash  ti-o iei cu dovezi, cu printscreen-uri, cu tot tacamul. Dupa ce primesti ciorba in fata, iti dam si servetel, sa-ti netezesti tenul si sa-l eliberezi de legume. Apoi pregatim a doua oala.

Astepam cu interes infiintarea unui serviciu „Du-ma acasa!” sau de ce nu, a unui dispecerat de TAXI, evident folosind masinile din parcurile de presa. Sau de ce nu, un serviciu transport VIP pentru cei care doresc sa ajunga rapid la aeroport si sa fie intretinuti si de conversatii civilizate cu soferul-jurnalist. Banul sa iasa, piscotul sa curga!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top