Don’t free Miorita!

Ma alatur mesajului creaturii din imagine, cunoascuta si ca Regina Detoxicolonului si strig cat pot de tare: N-O ELIBERATI PE MIORITA! DON’T FREE MIORITA!

Don't free Miorita!
Don’t free Miorita!

Iata si de ce:

– daca scapa creatura in libertate, se poate inmulti, accidental. N-am vrea asta, nu-i asa? O lume plina de Raluxe???
– daca ajunge in vreo turma de oi autentice, acestea pot ramane sterpe si fara lapte, dupa contactul vizual cu faptura.
– daca e vreun berbec inc alduri in turma sau Doamne Fereste, mai multi, acestia pot muri din cauza de testicule atrofiate
– daca e ciobanul in zona, acesta va omori faptura cu bata si cu piatra, strigand ingrozit: Chupacabraaaaa, sariti a venit Chupacabraaaa la oile mele!
– daca sunt mai multi ciobani se repeta paragraful anterior, cu pluralul de rigoare activat.
– daca ajunge intr-o zona turistica, ar putea oripila si speria turistii si se duce naibii campania (re)Descopera Romania.
– daca in zona sunt tineri, acestia ar putea suferi traume grave, aproape netratabile, inclusiv pierderea identitatii sexuale
– daca nimereste in zona unde beau bere Bucegi neterminatii aia din reclama, sigur o coopteaza si fiind un grup-manga, o pot pune de un blog colectiv concentrat pe parerologia despre: oi, pozitii, capre, ciobani, transhumanta, felatie, soferi de provincie si evident, depre viata de rahat in care nimeni nu ii mai intelege pe inutili.

Deci, N-O ELIBERATI PE MIORITA! E URATA, LIPSITA DE IDEI, DE IMPORTANTA SI DE VALOARE. SI ATENTIE MAXIMA: N-O LASATI SA AJUNGA IN ANTURAJUL FIGURANTEI CU CERCANE, CA O PUN DE UN CENACLU SODOMO-PISCOTARESC. DACA O VEDETI LIBERA SI SINGURA PRIN NATURA, ANUNTATI AUTORITATILE CA A SCAPAT UN ORNITORINC DE LA ZOO.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.