Vreau sa testez chiloti!

Vine perioada in care in mare masura, mai nimeni nu poarta chiloti. Si pentru ca am dat o raita pe blogul jurnalistei S!mpa(tice) care a devenit acum si Amdasador de brand Zorile nu stiu care, in colaborare cu Piscotal Initiative, am citit ca se dau la drive teste diferite articole de imbracaminte. Eu as vrea chiloti. Ba as purta si niscai sosete in drive test.
As scrie apoi in cate zile s-au umezit, in cat timp s-a dus umezeala din budigai si zeama puturoasa din sosete, daca articolul vestimentar s-a intarit dupa aceea sau de ce nu, cate zile au putut fi purtati fara a cauza mancarimea aferenta. Daca sosetele au luat forma de bumerang si daca s-au intarit suficient pentru a se intoarce la expeditor dupa ce au chelit ceafa unui blogger samd.

Dragi bloggeri, imi facilitati obtinerea unui set de chiloti si a unuia de sosete la drive test? Promit sa nu va dezamagesc! Hai bre, ca doar bloggerii se ajuta intre ei!

Citez de pe blogul S!mpa Bazavancei: „e o ocazie minunata de a experimenta cum este sa te pui in pielea agentiei/clientului si sa incerci sa-l promovezi creativ, aplicat pe stilul tau de viata. cind inveti asta, jumatate din business-ul de pro- blogger (adica bloggerul care traieste din banii pe care-i face in online) e rezolvat.

cealalalta jumatate se rezolva cu disciplina si perseverenta. si content bun.”

Nu ma incadrez?

dirty-underwear

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.