Voteaza Victor Ponta presedinte!

Nu credeam ca am sa ajung s-o spun vreodata! Pentru ca nu cred in Victor Ponta. Insa solutia ideala pentru ca tara asta sa progreseze vreodata este aici: Voteaza Victor Ponta presedinte!

De ce Voteaza Victor Ponta presedinte!?

Pentru ca numai asa, votand Victor Ponta presedinte, poti scapa de un prim-ministru de valoarea lui. Nu spun ca Calin Popescu Tariceanu (am facut o cacofonie, stiu, sa vedeti cate vor urma in cei cinci ani de aici incolo) e vreo lumina. Insa daca in urma votului din 16 noiembrie iese Klaus Iohannis presedinte, ghici ce? Victor Ponta ramane premier. Si nu-l mai schimba nici rusii, nici nemtii, nici chinezii!

Voteaza Victor Ponta presedinte! Scapa tara de un premier slab si incompetent. Fa-l presedinte cu drepturi reduse!

 

2 thoughts on “Voteaza Victor Ponta presedinte!

  1. Poate ramane prim ministru cateva luni, apoi inlaturat printr-o motiune de cenzura. Johannis a fost clar: nu vrea un personaj precum Ponta prim ministru.

    E adevarat ce zici. Nu presedintele conduce tara, el de fapt o reprezinta. De condus, sau de tinut in maini tara, asta o face prim ministrul.
    Mie tare mi-e frica ca Ponta va iesii presedinte. E destul de greu de facut alegerea. Prima data am votat cu Macovei, acum voi vota Johannis dar nici asa nu-s multumit de politicienii de pe langa el. Doar daca te gandesti la escrocul de Petrache si iti vine sa-ti dai cu tesla-n stii tu ce. Pana una alta, Puie Monta!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top