Voma Micului Tobosar

Micul Tobosar

Pentru ca probabil vanzarea de voma garnisita cu seminte de floarea-soarelui si 2-3 frunze de patrunjel, nu merge, nici macar la pretul „promotional” de 5 lei/portia (pardon, corect era 5 lei/borala),  schelarul devenit bucatar, dupa ce a incercat sa fie jurnalist, a decis ca trebuie sa revina la unica activitate care-l face sa para altfel decat e: un inadaptat incapabil sa duca ceva bun la sfarsit. Asadar a purces inapoi pe saitul de clevetiri locale, pe care-l detine, asta intre doua vome precum cea de mai jos:

voma cu seminte si patrunjel 5 lei/portia (borala)

Deci a revenit la saitul mizerabil, cloaca de infectii culese din piata orasului, de pe langa locul de unde-si aprovizioneaza bojdeuca pompos denumita FAST FOOD.  Decis  sa faca valva. Si cum se poate face asta? Pai ar trebui niscai rating. Si asta cum se obtine? Pai simplu: te uiti si tu la cineva mai sus decat tine si te faci ca-l critici incercand sa-l spoiesti cu voma aia care oricum nu se vinde.
Drept pentru care, incisivii plati ai Micului Tobosar s-au infipt in buzunarele din spate ale blugilor mei. Incercase schelarul sa ma muste de cur, dar ptr aia trebuie dinti tata, nu somoioagele alea de lana de le tii tu pe post de gard frontal la intrarea in haznaua cu care mananci 😉
Si pentru cultura ta generala, virusii de Yahoo! Messenger nu se iau cand navighezi pe site-uri unde tu ai nevoie de pasaport si harta ca sa ajungi. Insa de la voma aia de incerci sa o vinzi,  cu titlu de supa, sau de la amestecul gretos pe care-l intitulezi pompos „shaorma”, sa stii ca se poate face salmonela, si alti viermi si carcalaci…
Eu zic sa combini afacerile: inchiriaza schele si ofera-le muncitorilor o shaorma si o voma d’aia la farfurie, bonus. Oricum rezultatul e unul singur:

Mananci Pe Fuga -Vomiti garantat! - afaceri buftene

3 thoughts on “Voma Micului Tobosar

  1. Buna eu sunt Karina si am 10 ani si urmaresc in firecae zi telenovela Iubire & Onoare este super si trebuie sa iti spun sincer eu de cand aveam 5 ani mi-am dorit sa fiu actrita dar visul meu nu sa implinit am fost de cateva ori la televizor dar asta a fost doar pentru o singura zi precum alti actori sant la televizor zi de zi. Si as dori daca ai vrea sa mai vb pe mess din cand in dand uite daca vrei adauga-mi id-ul acesta si as fi bucuroasa sa mai vb daca ai timp ok;) si poate imi impartasedsti unele experiente de actorie;) daca vrei si daca ai timp bine eu te pup si mult scces in coontinuare sa ramai mereu asa;););)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top