Veta mi-a dat ignore

Cu inima rupta fix, da’ fix exact in doi, scriu aceste randuri, la ceas de noapte, cu lacrimi care-mi uda barba, incet prelinse,linse si iar linse….
Ce mai, am dat cu mamaliga’n grinda, m-am apucat sa scriu de Veta si de dorul ei de s(c)ula, de sculer-matriterul care o ia de nevasta, de hala industriala unde se va fi oficiat ceremonia si iacata-ma exclus din lista ei de yahoo!
Asa-mi trebuie, carcotas mic care ma aflu, acum da mass-uri care ma ocolesc, fapt pe care nu mi-l pot ierta!
Cum mai aflu eu ca a mai cazut o pruna din prun?
Cum mai aflu eu ca nu e atac chimic, dar ceaiul curativ da rezultate miraculoase si nu conteaza cat de tare pute aerul din zona, important este efectul de sera pe care-l provoaca?!
Cum mai aflu eu care e starea socio-politico-economica a natiunii, clar-vazuta de ochii finului observator care sta cocotat in varful patului? (ptr ca de pe margine ar atarna, sau si mai rau, ar putea sa se prabuseasca cu zgomot surd si rezultate devastatoare ptr vecinii de mai jos).
Cum mai aflu eu ca ceea ce lumea crede ca e „pace sub maslini” e de fapt rezultatul medicamentatiei bine administrate, sub stricta supraveghere medicala? Si Bolcas priveste blajin….
Cum mai aflu eu ce fasuri mai trec prin aerul Bucurestiului-sector 3?
Si mai grav, cum aflu detalii de la posibil-prezumtiva nunta? Daca a supravietuit mirele fara sa fie servit ad-hoc drept fel principal, cat material a intrat in rochia miresei si mai ales cate scoli ar fi avut perdele noi daca nu se facea tzolul festiv, alb, cu pricina?!
Nu mai am cum, Veta mi-a dat ignore, s-a maritat (dracu’ crede povestea asta, dar suna bine)
Oricum… puritatea retro, un concept ultramodernist cu largi inflexiuni reminiscentiste de aer flatulat si iz de ragaiala copy/paste 9am.ro si newsin.ro este acolo, liber la acces si mai ales… culmea…. wow…. cineva a dat si bani ca sa se „nasca” avortul cu pricina! Orcu’ face trenulete, habar nu are, zice lumea…
La mai mare, Veta mi-a dat ignore, Salam sa cante si sa jeluie intre doua danfuri de shaorma cu usturoi, ca taie greata de la unsoarea din pui!

6 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.