Uneori imi place Arhi

Uneori este clar nu este egal cu „de regula”, sau cu „in mod normal” ci maxim este egalul expresiei  „cateodata”. Trebuie saprecizez asta pentru ca Arhi nu imi este prieten, nici nu-l cunosc, decat de pe web si probabil nu-l voi cunoaste niciodata, pe motiv ca nu ne uscam chilotii sub acelasi soare. El este ditamai (si la propriu si la figurat) A-listerul si influencerul, pe cand eu sunt un fel de hater, sau in cel mai tare caz, troll. Iar el inca mai crede ca unii transpira de emotie daca le da un RT pe Twitter, sau un ‘mneatza printre dinti pe un colt de blogosfera.

Insa cand are omul dreptate, are. Si cand dreptatea lui este egala cu a mea, adica sunt cantarite cu aceeasi masura, n-am incotro si recunosc ca da, suntem pe aceeasi lungime de unda.

Asa este si in cazul postului Practical jokes, unde pe langa ce a afirmat A(rhi)-listerul: „Pe rusul din film l-as calca cu masina. De multiple ori. Pe cap.”, as adauga: in viteza intaia, apoi marsarier, si de la capat de cate ori poate ambreiajul, sau atat timp cat masina identifica un mic hop si pana cand acesta dispare. Se poate prelungi pana la consumarea combustibilului din rezervor, totul la viteze foarte mici. Mortii lor de idioti cu glume de cacat facute public si apoi filmate si puse pe Youtube.

Ete dovada:

Un răspuns

  1. Din ce am vazut eu, S-AMOLED are culori mai vii, neugrl e negru taciune si alte de-astea. Chiar as vrea sa fac o comparatie intre un Nexus S cu S-AMOLED si unul cu S-LCD. Sunt convins ca diferentele nu-s foarte mari.Cu ecranul de pe HTC Desire statea altfel treaba. La soare nu mai vedeam nimic, in jocuri sau filme nu avea claritatea pe care o are asta, culoarea negru era un gri spalacit ca la tricourile negre chinezesti.Una peste alta, eu n-as mai fi dat 400 de lei in plus ca sa iau un Nexus cu S-AMOLED, dar daca avea ecranul de pe Desire nu l-as fi luat deloc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.