Unde-s cocalarii? In Mall!

Nu mai e o paradigma, nu mai e nici macar o teorema, e ditamai axioma: cocalarii isi dau intalnire la Mall. Preluand o moda americana, care ziceca pentru a fi trendy trebuie musai sa „hang out at Mall”, nici sudicii din Romania nu s-au lasat mai prejos.

Asadar, daca vrei sa vezi cea mai mare adunatura de cocalari & pitipoance pe metru patrat, treci la Mall, daca n-ai altul, la Mall Baneasa. Acu’ sa nu fiu interpretat gresit: nu toti cei care intra intr-un Mall sunt neaparat cocalari & pitipoance. Cei care nu-s in aceasta categorie se recunosc usor: au o factura in mana, cauta ceva anume, sunt imbracati in pas cu moda, nu il galop cu ea, duc un plod la McDonald’s… Cam 10-20% dintre cei ce trec prin Mall, deci.
Si daca-s cocalari, ce mai lipsea? Asa, ca sa fie bomboana pe coliva, stampila pe testament?
Audi a decis sa duca cateva modele la parterul Mall-ului, chestie pentru care da bani grei la proprietarii stabilimentului de cultura si arta denumit in continuare Mall Baneasa.

Inutil de spus ca nici dracu’ nu se opreste la cele cateva masini Audi, pentru ca toti stiu ca-s atat inaccesibile ca pret, cat si mult prea scumpe fata de ceea ce ofera cu adevarat.
Insa strategiile de comunicare PIA (Porsche Inter Auto), sunt si raman nebanuite si de nepatruns. La fel ca si rezultatele lor in vanzari, nu-i asa?

Si daca mort avem, coliva avem, ce mai lispeste din peisaj? Bocitoarele. Avem si d’astea, caci minunata jurnalista/diva/bloggerita/piarista/audista Cristinuca  a lu’ Bazavan, s-a dus, logic (si logica celor care merg in Mall am expus-o mai sus) la Baneasa Shopping Center, unde a observat ca „fratii frumuselului cu care se da ea mare prin sat la ea acasa, sunt expusi la Mall”. Bine, ea pretinde ca s-a dus ca culta (am lasat inadins cacofonia), la ceva „deschidere Dakino unde a vazut o superbitate de film, A Late Quartet”, ca doar nu era sa zica ca s-a dus ca pitipoanca la Mall ca sa se dea smechera cu Audiul ei primit pe sistem Mocca (cu sau fara Latte) de la PIA. Si nici ca banii din portofel au venit si ei tot cam ca Ring Quartet-ul, dar sa nu-l maniem pe Dumnezeul Zeilor, Zeul Piscot.

Mortii ei de treaba, buna treaba cu expunerea si comunicarea asta moderna, zic!

Intrebati, unii dintre cei care au vazut-o pe minunata jurnalista/diva/bloggerita/piarista/audista Cristinuca  a lu’ Bazavan, plimbandu-se prin Mall, per pedes  si prin parcare cu Audi A3 Sportback, zis si „Frumuselul”, despre impresia pe care le-a lasat-o cuplul Audi/Bazavan, au raspuns:

Gelu de la Buftea: O pitipoanca, de unde dracu’ are bani de Audi A3? Masina de pitipoanca, i se potriveste!

Pandele din Baneasa: Ce dracu’ cauta muratura aia boita intr-o masina pentru tineri/tinere?

Vasile din Crevedia: Lasa-ma dom’le, unii n-au bani sa dea de mancare la copii acasa si altii dau masini de zeci de mii de € la toti ciudatii sa se plimbe.

Ionut, Sectorul 1: Tara de cacat, atentate de cacat. Scuze, era cu marketing si PR? Schimba atentatul cu ce vrei tu, ca merge la orice. Cine-i milful  din Audi?

Audi/Bazavan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.