Un sac de basini

Azi am vazut-o si totdata am aflat cine e Moni-k. A scos nush ce piesa cu Nico si vor nici mai mult, nici mai putin Eurovisionul. Am ascultat si piesa, ocazie cu care am aflat ca sacul ala de basini, gras si cu dintii rari ca grebla, se numeste, sau se intituleaza Moni-k! Vaaaai de capul meu, ce fabrica de fitze ambulanta! Cica e cantareata! De pe ce planeta? Ca la fitzele ei, ma gandeam ca are cel putin 10 discuri de platina! Am mai vazut eu niscai interviuri cu celebritati adevarate, din viata adevarata si de pe scena muzicala adevarata! aka Freddie Mercury, Phil Collins, Elton John, etc. Toti astia la un loc nu aveau timp de o ora, fitzele sacului basini, care sunt sigur ca pe langa ca e un sac urat, mai si pute corespunzator. Evident, talentul fotografului si fotoshopul au facut minuni la poza asta:

moni-k

Si bomboana pe coliva? Ei bine avem si de asta! Cristi Brancu, impreuna cu stearsa aia de nevasta-sa, Oana Turcu, care faceau cu schimbul sa o linga in cur pe basinoasa asta de „cantareata”.

Evident la emisiunea aia emanata din HaznaLand: Confidential de pe Antena2. Rectific: ii aplicau limbi prelungi si apsat aplicate exact din anus pana pe lindique si viceversa! Si infatuatei ii placea, evident! Iar cei doi… ei bine cei doi se considerau favorizati! Si  cica nush ce ziarist daduse cu ea de pamant, fapt care, citez, a facut-o sa o doara la basca! Catamai cretina, catamai sacul cu basini!

Nico saraca, parca nici nu exista pe acolo. Are prea mult bun simt fata asta, ce dracu’ o cauta cu viteaua aia expirata de Moni-k?!

4 thoughts on “Un sac de basini

  1. Oana Turcu si Cristi Brancu sunt niste pupincuristi infecti. Bine le’ai zis Corvine. Pupa in cur pe toata lumea si apoi si unul pe altul. Monik a fost execrabila la eurovision azi. Nico a dat vina pe raguseala, vezi Doamne…

  2. Ca să vezi…ieri am dat nas în nas cu Oana Turcu si Cristi Brancu…pe-aproape de Armenească…Monik mi-a fost antipatică dintotdeuna,iar la Nico deja se simt anii;)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top