Un Guvern de dosniaci

Despre dosniaci.

Premierul Victor Ponta a declarat că nu susţine propunerile legislative ale deputatului Remus Cernea privind reducerea finanţării bisericilor şi cea privind reglementarea parteneriatului civil între homosexuali, adăugând că “sediul moralităţii omenirii nu se află în România”.
Si a completat sarcastic: „Propunerea domnului Cernea, este una individuală, ca deputat, nu s-a pus problema sprijinului USL.”, pe aceeasi axa pe care unii au curaj sa scrie ce gandesc si ceilalti ii catalogheaza: hateri, trolli, nebuni etc.

Crin Antonescu nu se lasa mai prejos si baga si el un carbune pe focul tot mai mic al USL, mai mult de dragul prezentei in conversatie sau ca sa arate ca in USL mai exista dialog: „Ne scandalizăm prea uşor când nu suntem de acord, toate persoanele trebuie tratate cu decenţă şi în spirit democratic.”

Ce intelege omul de rand? Mai nimic. Ca unui nebun ii pasa de dosniaci si ca vrea sa le urce drepturile intre cele legitime. Sa fie la ei acolo! Mi-e egal de asta ca de Berlin cand l-au ocupat rusii. M-as fi asteptat ca parlamentarii astia vopsiti ros-galben sa aiba in minte solutii de iesire din criza eterna din Romania sau alte amanunte d’astea minore, gen nivel de trai real, nu pe hartie sau de ce nu, posibilitatea reinfloririi productiei si exportului. Vise, taica, vise…

cernea

Concluzie: USL e nascut ca un conglomerat de dosniaci, pentru ca si-o trag pe la spate de cand exista pe esichierul politic romanesc, luati separat sau pe grupuri. Doar ca nu vor sa legifereze o stare de fapt. Asa ca se merge pe considerentul ca da, radem, glumim, dar nu parasim incinta. Si in incinta, verdele vopsit rosu, Remus Cernea, acest nou bard cu apucaturi missianice (nu messianice), poate sa spere la o sodomizare legala si parental aplicata. In afara gardului, trebuie musai sa-si pastreze parul starns in coada, ca altfel e deranj mare.

SURSA citate: Gandul
foto: Mediafax

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top