Tranzitand Padurea (Scufita Rosie si Suzeta, un fel de episodul 9)

Timpul trecea fara sa mari probleme in Padurea din Poveste. Scufita era plecata la un bairam unde datorita excesului de prietenie cu sticla de votca se certa cu toata lumea. Finalul fericit a fost cand satula de ea, toti iesisera sa vada artificile. Scufita s-a resemnat si a dat fuga sa se certe cu gazonul, la care a strigat din toti rarunchii, daruind cu generozitatea de care-i erau capabile intestinele, intreaga cantitate, de alcool si alte „lactate”, ingurgitata.

In rest nimic nou sub soare, fel de fel de Ciuperci Viceversa si Paduchi Nefolositori isi facusera aparitia, iar Povestitorul,in nepasarea sa, nu si-a luat rolul de Gradinar in serios, sa le starpeasca.

Un singur fapt mai de dat pe blog: in Poienita Centrala a Padurii, a parcat un Corvette

Povestitorul l-a vazut si a exclamat: ce Corvette frumos!

Suzeta care trecea p’acolo, fara vreo treaba anume a strigat revoltata: „Eu nu sunt curva nimanui!”, dand dovada ca si unicul ei neuron, blond natural, e 100% unic, lenes si stingher. Ca dovada ca bancul cu blondele nu e minciuna, Povestitorul va daruieste voua poza Suzetei in plina actiune:

Tot in aceeasi zi, Povestitorul a vrut sa anunte ca  in Padure incepe campania de vaccinare impotriva gripei. Anuntul ar fi sunat cam asa: Vaccin gratis! Mergeti la Dispensar!

Dar i-a fost frica! Daca il auzea Suzeta si credea ca a facut-o Povestitorul, Vaca?! Nu orice vaca, nu asa la intamplare, ci o Vaca Speciala din rasa Ganditoare:

Povestitorul

5 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.