Traian Basescu fericit, foarte fericit, extaziat!

Traian Basescu s-a aflat „din intamplare” in Parcul Izvor din Capitala, cand a dat o raita, impreuna cu sotia si jumatate din serviciul care-l pazeste, prin multime. Spun „din intamplare” deoarece se afla pe lista anuntata si oficiala a oficialilor care ar fi trebuit sa fie prezenti la inaugurare. Dar domnia sa a a ales duminica, ziua in care Campionatul International de Gatit in Aer Liber se incheia. Fix la festivitatea de premiere!

Presedintele s-a declarat fericit ca a fost invitat pe scena. Si cu ocazia asta a facut o noua baie de multime, adunand instant toate televiziunile majore care se aflau prin preajma si umbrind pentru 20 de minute intreaga manifestare cu prezenta sa impunatoare.

Dar domnia sa a devenit foarte fericit abia in momentul in care a primit o sticla de vin rar de la organizatori. Plus o diploma si o medalie. Da, era foarte fericit.

img_8109

Ei bine, cand a devenit presedintele extaziat? Cand alaturi de el au aparut doua doamne, nitelus trecute, deloc asemanatoare cu consilierele pe care le are de regula prin preajma, sau cu vreo ministra a turismului cu sau fara imn…

Premiat, bagat in seama, aplaudat, cu o sticla de vin rar (27 de bucati produse in intreaga lume) si cu doua femei alaturi, una blonda… ia de vedeti extazul de pe fata prezidentiala:

img_8111

Si inca una si mai elocventa, ca sa ramana posteritatii. Un Presedinte fericit, foarte fericit, extaziat!

img_8112

foto si text: Corvin

3 thoughts on “Traian Basescu fericit, foarte fericit, extaziat!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top