Te iubesc, sincer!

Cunoscuta publicului mai degraba ca ex-amanta Luceafarului Huilei – Miron Cozma, Marinela Nitu cica s-a maritat (in direct) cu celebrul firzer, pardon, hair-styilist, Marian Darta. Ca asa da bine la casele mari sa spui acum: hair-styilist la frizer, manager-assistant la o banala secretara si project manager, unuia insarcinat sa duca la bun sfarsit o sarcina – de serviciu, nu de aia de noua luni.
Chestia asta cu maritisul lu’ Darta si a Marinelei imi da peste cap toate ideile, relativ preconcepute, vis a vis de orientarile sexuale ale „protipendadei” bucurestene. Dar imi intareste totodata cele legate de coerenta si onestitatea sa.
Adicatalea Darta e amator de femei? si Marinela Nitu e femeie? Iar intre ei doi pluteste, ca un norisor, evident roz, o iubire implacabila?
Atunci inseamna si ca Monica e intradevar incoerent de indragostita de Irinel!
si ca Daniel e de Otel, iar gurile rele care au sustinut ca „neata” e mai degraba „popo_neata” trebuie ignorate.
Tot ce mai astept acum, e vestea ca Marinela a ramas, intr-un final glorios si apoteotic, insarcinata, iar casnicia sa e indestructibila si trainica. Nu la fel cum au fost altele nu mai putin celebre, dar savarsite tot intre sanii generosi ai „hailaifului” carpato-mioritico-dambovitean. si mai sper sa-si schimbe macar unul dintre ei numele „de fata”.
Nu de alta, dar cred ca nimic nu ar fi mai penibil decat sa auzi ca la cutare petrecere mondena au fost prezenti  cuplul Nitu-Darta si Darta- Nitu, fiecare cu bisonul din dotare!
Oricum, Casa de Piatra proaspatului cuplu, eu cred ca vor rezista anilor care vor trece, desi pe foamea asta, cine stie ce june prim isi va regasi identitatea sexuala alaturi de „celebra” cantareata, sau de ce nu, ce pustoaica de pe la Tirchilestii din Deal va descoperi marea pasiune a vietii in blondul hair-styilist.
Oricum, combinatia asta ii readuce, din nou, pe cei doi sub luminile rampei. Aveau nevoie unul de celalalt, asa as sintetiza imaginea fericitului cuplu!

11 thoughts on “Te iubesc, sincer!

  1. Lol, da. Si mie imi da cu virgula. Da, stiam si eu ca e gay.
    Morena… sa mori tu! E un pamflet? Ce chestie! Eu credeam ca e fabula! Si chiar e gay Dartza? Gizase… mi-ai provocat o revelatie!
    }{}{ Aeon

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top