Sunt prost de dau in gropi!

Da.. sunt prost de dau in gropi! Tocmai de aceea pretind sa nu mai am gropi pe drumurile unui oras din secolul 21, mai mult oras cu pretentii de viitoare posibila capitala de judet.
Oare cer prea mult?

Si sincer mi se falfaie si mi se balangane daca e sau nu buget, daca e sau nu criza, pentru ca la final eu scot banii din buzunar si ptr astuparea gropilor (vezi taxe si impozite locale) si pentru reparatia masinii personale.
Daca primarul a avut decenta sa nu se lanseze in promisiuni electorale, din partea PSD-ului am auzit o gramada de chestii promise in aceeasi campanie: strazi ca in vest, iluminat ca in New York, comunicare, transparenta etc… Ia de le vedeti aplicate.. daca puteti.

Asa ca da, sunt prost de dau in gropi, da’ nu-s gropile mele.

O alta remarca interesanta vine direct din
primarie, cand intr-o scurta interventie de gen dialog, dl viceprimar tov. Radu Marinescu m-a admonestat pentru ca vezi Doamne „n-am incaput de faptul ca sta pe bancheta din spate” si ca ma deranjeaza acest lucru. Pentru evitarea penibilului situatiei si ptr ca stiu ca daca foloseam acolo, verbal, mai multe cuvinte il puneam in si mai mare incurcatura, o sa-mi expun punctul de vedere aici.

1. Nu ma deranjeaza unde stati tov. Marinescu. Din partea mea, puteti calatori si in portbagajul Loganului de serviciu. Am tinut doar sa punctez ca stilul acesta nu va prinde, fiind similar cu tricourile „D&G Sex Instructor” purtate de „smecheri„. Adica nici statul pe bancheta spate nu va transforma brusc in domn din tovaras, la fel cum nici tricoul acela nu-l transforma pe cel de-l poarta in smecher, din cocalar. De tinut minte, ca-s chestiuni de imagine

2. „Daca dai importanta cuiva, ii cresti valoarea.” E o fraza pe care ati spus-o atunci. Si stim amandoi la ce va refereati. Ei bine, va pot parafraza si sa afirm: v-am dat mult mai multa importanta decat meritati. Faptul ca am scris despre dvs si inaintea campaniei si in timpul ei si iata si acum, nu face decat sa aminteasca buftenilor ca existati.

3. Concluzie: iata ce-l durea pe tov. Radu! Ca m-am legat de stilul in care calatoreste dumnealui. Nicio vorba despre gropi, nicio vorba despre maretele realizari pe care le are de cand e viceprimar, nicio vorba depsre ce are in plan primaria… Pe tov Radu il durea ca i-am sifonat imaginea… inexistenta… Ptr ca sa recunoastem: daca pe dl. Stoica il stia lumea de viceprimar si prin actiunile sale anterioare, despre dvs. daca nu as scrie eu… jur ca pe site-ul local nu apareati nici macar in treacat asa… Asta inseamna ca nu prea contati, sau ma pripesc sa trag concluzii gresite?!

4. Concluzia concluziei: da, primaria are planuri marete. Si da, tov. Radu e inclus in ele, ia parte la ele si la dezvoltarea lor, asa cum a facut-o si in anii de opozitie: „hai sa nu ne pripim„, „nu cred ca e bine„, „sa ne mai consultam„… In rest noroc ca-l mai ia primarul Stoica prin oras la vreo actiune, ca altfel era posibil sa-l legitimeze politia pe motiv de „persoana necunoscuta

5. Final: am asistat la o luare de decizie din parte primariei, amanunte mai incolo intr-un post special si separat. Tot ce va pot spune e ca… judecand la rece, si dupa ce am analizat si decizia viceprimarului… da, pot afirma cu tarie: de aia nu merg treburile in tara asta: ptr ca acolo sus, cineva judeca pur visceral. Si cum exista oameni cu tranzit intestinal lent… fara Activia… merge al nabii de anevoios cu judecata asta! Fara urma de competenta sau de capacitate. Si nu, nu ma refer la primar.. .de data asta!

2 răspunsuri

  1. Traim in tara tuturor posibilitatilor, unde intelectualii mir de foame si idioti se lafaie in masini si vile. De gropi nu mai vorbesc, ma scot din pepeni. La noi idiotenia e o virtute!

  2. „Pe cine mai lãudaþi vinerea asta la rubrica din Evenimentul zilei?” – mã întreabã Armand Goºu (mucalit ºi maliþios la modul pufos) acum vreo douã sãptãmîni, în redacþia revistei 22. „Pãi, Enervãrile lui Mirel Bãnicã ºi Codruþ Constantinescu” – rãspund instantaneu, dupã care-mi iau seama ºi-l contrez: „Adicãtãlea, cum devine cu lãudatul ãsta? E ceva de rãu!?! Ar trebui sã mai ºi radem, nu? Asta vreþi sã ziceþi?”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.