Statusuri de Facebook: Esti frumoasa

Ma deprima statusurile alea copiate de pe diferite site-uri nascute special pentru a oferi lumii doza cuvenita de semidoctism. Insa aceste site-uri exista, prolifereaza, odata cu nivelul semidoct pecare-l cultiva si-l incurajeaza,impanzind stratosfera cibernetica cu fel de fel de maxime demne de publicul consumator de „Betty cea urata”,”Tanar si nelinistit”, Suleyman magnificul”… Pentru publicul asta, cancan-ul divortului Dragusan-Slav este chiar peste posibilitatile cognitive, de aceea devine „lectura” obligatorie.

frumoasa
Cel mai recent status din asta copiat si postat evident sub forma jpg. este unul intitulat „Esti frumoasa”. Pus repede sus de toate gasculitele minore sau adolescente, care cred ca a fuma intr-un loc public si a avea doi iubiti pe saptamana este si musai si o virtute. Am incercat in cateva imagini, sa ilustrez rahatul ala de status feacebucuistic, pentru o mai buna clarviziune asupra fenomenului…

Esti frumoasa pt ca ai ras din toata inima atunci cand ai avut motive. Jura-te in franceza!

Esti frumoaasa pt ca dupa ce ai plans si lacrimile pe care nu stiai ca le ai (adica esti frumoasa da’ esti proasta fa, ca ti s-a umplut mecla de lacrimi si-ti curg mucii in gura!), le-ai sters puternic cu o batista (sa ma bata mama, cat de puternic tre’ sa freci o mecla ca sa se duca niste lacrimi? O semana cu frecatul porcului proaspat parlit, cu peria de radacina, si trecut apoi la baia finala?) si ai mers demna mai departe (adica cat de demna poti fi dupa ce ai plans ca tuta?).

Esti frumoasa pentru ca oricat de zguduita ti-a fost increderea in tine, intr-un colt de suflet ai pastrat mereu o rezerva.

Esti frumoasa pentru ca stii sa alinti, sa iubesti si sa ierti.

Esti frumoasa pentru ca speri si crezi ce simti.

Nu lasa pe nimeni sa te faca sa crezi altceva – (nu crede nimeni decat ceea ce vede).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top