Statul te recalifică gratuit!

Cauţi cu disperare un loc de muncă şi nu găseşti în domeniul de activitate pentru care te-ai pregătit sau ai profesat până nu demult? Orientează-te spre o altă profesie solicitată pe piaţa muncii de agenţii economici. Statul te ajută în acest sens, oferindu-ţi posibilitatea de a te recalifica fără să scoţi un leu din buzunar.

recalificare

N-ai un leu în buzunar, nu știi să faci nimic, totul îți pute și ai vrea să câștigi câteva sute de euro stând acasă? Tot ce-ți trebuie este un computer și acces la internet. Statul te va sprijini să devii blogger. Astfel vei putea să-ți faci un blog despre nimic, în care să croșetezi clătite în timp ce stai pe chat cu amicii. Îți vei da cu părerea despre tot și despre nimic și cu timpul, vei aduna trafic, suficient să începi să scoți bani. Dacă faci parte dintr-un program guvernamental, poți să speri și la apariția de advertoriale, care-ți vor aduce repede bani.

Îți plac călătoriile? N-ai bani să călătorești îndeajuns? E simplu: tot ce trebuie să ai pentru mica ta afacere  se află în rândurile ce urmează:

Pleci în Franța și te declari rrom. Poți cerși, fura sau după caz, poți cânta în metrou. Cu banii adunați într-un an de zile, revii în România și poți să-ți deschizi propria afacere sau de ce nu, un curs de educare și consiliere a viitorilor întreprinzători pe care-i vei putea exporta.

Dacă ești expulzat de către autoritățile franceze, nu dispera, de obicei francezii te trimit acasă cu bani în buzunar.

Dacă te simți încolțit de români sau de francezi, urli că ești țigan și că în Uniunea Europeană discriminarea rasială este interzisă. Dacă te inghesuie țiganii, strigi că ești român. De fapt asta ești: un român care se descurcă. Statul iți este aproape.

Și uite încă un pont: din anul 2014 poți pleca la muncă și  în Regatul Marii Britanii.

Fă-ți un ONG. Oricum nimeni nu știe cu ce se ocupă,iar statul, contra unui comision modic acordat funcționarului responsabil, este dispus să te ajute. ONG-urile există ca să ajute la cheltuirea banilor publici sau ai celor veniți din străinătate. Ce mai aștepți? Fă-ți un ONG și ajută la cheltuirea banilor europeni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.