Stancuta se promoveaza!

N-am sa insist asupra felului cocalaristic in care se imbraca Stancuta, atunci cand crede ea ca face promovare in Social Media. Asta pentru ca oricum Social Media e o varza si cand vorbim de verze, ne asteptam sa intalnim… verze, nu-i asa? Ahhh si omizi de varza, de unde probabil si palaria aia total neasortata cu blugii mulati pe copanelele subtiri ca niste bete pentru schi, incaltate in pantofi cu toc. Mai prost nici eu n-o puteam imbraca/asorta, eu care-s total lipsit de simt estetic si in total dezacord cu moda.

N-am sa comentez nici pe marginea faptului ca intr-o asa zisa poza de promovare (nu mi-e clar ce se promoveaza), atat Stancuta de Piscot, cat si publicatia la care pretinde ea ca lucrezaza  ca sales manager assistant, sunt asezate fix in fata a trei tomberoane pentru gunoi. Este (iarasi!) fix locul potrivit pentru ambele.

Stancuta 98 likes
Ce e de comentat ca, asa cum s-au speriat toti, Stancuta de Piscot a devenit celebra. Avea 98 de like-uri. Stati flexati, e doar un altfel de mod de apacali lumea. Cum? Simplu: post pe Facebook, promovat. Dai 10 lei/zi si in sase ore obtii 100 de like-uri. Asa ca, desperiati-va! Nu exista 98 de oameni care sa ii dea like cu adevarat. Asta pentru ca nici macar nu o cunosc 98 de oameni, darmite s-o mai si placa! Stancuta n-a ajuns peste noapte celebra si nici nu a reusit sa-si pacaleasca superiorii, desi cam astea erau intentiile ei. Nu i-a pacalit decat pe prosti. Facebook „tradeaza” posturile platite si le tranteste o steluta. Si cum „steluta” nu coincide cu „stancuta”, treaba e clara.

Insa Stancuta se promoveaza! Asa cum stie ea, prin falsa imagine, prin minciuna, prin miscari echivalente cu ale unei basini care se zbate sa iasa din cada plina cu apa: repezi si deranjante.

Ce ne facem ca Sodoma Hurts pleaca de prin Balcani? Noi nimic, insa Stancuta se promoveaza, caci stie ce o asteapta. Ce se va face ea fara acest loc de munca, care o aduce atat de aproape de piscot, de imagine, de celebritate, de glamour, de stil si de alte frectii din astea? Ce se va face ea fara cei 7-800 € pe care-i castiga, plus comisioanele din eventualele vanzari? Deci, merita 10 lei/zi, chiar daca imaginea in sine, compozitia imaginii, nemaivorbind de locatie,lumina si alte fineturi, e de doi lei?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.