Stăncuța mi-a dat block!

Nu-s trist, nici abătut, doar puțin surprins de reacția ei. Denotă că nu m-am înșelat: e doar o bulă de săpun care, la fel cu multe alte bule de săpun inutile și efemere, se zbate să-și conserve o imagine care nu-i aparține. De aceea, Stăncuța de Pișcot mi-a dat block.

Căci până la urmă asta fac toți cei falși: apără imagini însușite, preluate, copiate, inventate. Un om cu adevărat valoros nu dă doi bani pe ce cred cei din jur pentru că nu este fals, nu propagă o imagine falsă. Ea însă, care se vrea glossy, trendy și de succes, la cei 30 de ani împliniți (tot singură, săraca mamă…), doi metri de cearcăne, nivelul semidoct de exprimare (vezi foto, cum crede ea că se scrie in charge în limba engleză) și comportament social de mahalagioaică care cu greu își ascunde faldurile fustei etnice sub hainele prêt-à-porter etalate astfel încât să pară haute couture, ei bine  ea, Stăncuța de Pișcot, trebuie să apere o imagine.

Stancuta Block

Ce nu înțeleg eu, este de ce, cât am izbit-o de toți pereții a stat și a tăcut mâlc și a vorbit împroșcând otravă în cercurile ei „selecte”, fără a avea vreo reacție directă față de mine, însă la primul semn de bunavoință și de amabilitate din partea mea, îmi dă block pe FaceBook, îngrădind astfel accesul unui grădinar către o floare rară… Încerc să-mi imaginez care ar fi reacția ei după o partidă de sex, în care unica regulă ar fi să-mi  strige numele corect în timpul orgasmelor…

Căci i-am dat like la o poză (vezi foto), unde mi-a plăcut că încerca să mimeze o latură casnică, de gospodină, de femeie care s-ar mărita, dar n-a găsit încă prostul… Da, Stăncuța știe să coase, cu ac și ață, fără degete înțepate, fără să-l coase și pe bunul Ichim, care știe să facă zacuscă. Aferim! El nu mi-a dat block!

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top