Stancuta a facut poc!

Nu-i de ras si nici nu ma bucur, da’ Stancuta de Piscot a facut poc cu masina din dotare. Poate ma bucuram nitel daca era o masina de test, insa asa, daca si-a busit masina proprie, aceasta va duce la o deschidere ampla a sezonului de piscotat masini din parcul de presa, caci deh, sa ajutam sarmana Stancuta, ca si ea e om, gen…

Interesant este ca desi cand a facut poc, Stancuta de Piscot se afla pe o straduta unde cu greu poti atinge 60 km/h, ea areusit. Si mai interesant este (vezi foto), ca pe straduta respectiva sunt osumedenie de locuri deparcare, deci mai mult ca sigur e aproape imposibil sa atingi viteza necesara unui asemenea accident. Privind fotografia si facand abstractie de ce acomentat Stancuta in apararea ei, se poate presupune cu usurinta ca zeii au simtul  umorului si au dus in aceeasi zi/ora/minut/secunda si pe aceeasi strada,doua „soferite”, care evident ca s-au dat aproape bot in bot, pe motive de „capacitate” conducere vehicule pe drumurile publice.

stancuta poc
Mai mult, desi a incercat in stilul romanesco-stancutesc sa transforme nefericitul eveniment intr-unul cu invataturi pozitive, gen a studiat si si-a insusit cursul de pilotaj defensiv de la Napoca Academy, in locui ei luam ceva in gura si taceam, pe motiv ca nu se vorbeste cu gura plina. Caci nu cred ca vreun instructor de la Napoca se mandreste ca Stancuta a fost atat de…femeie incat sa-si buseasca Stiftul pe o straduta amarata si nici ca se crede capabila de pilotaj, desi o da in gard precum oistea de la caruta.

Stancuta curs
Cat despre ce si cum a invatat Stancuta la Napoca Academy, ia de vedeti si va dati cu presupusul: nu-i asa ca nu-i nicio surpriza ca a dat cu mamaliga’n grinda? Pardon, cu Stiftul intr-un Logan? Poate ca si Dacia avea o parte de  vina: prenumele masculin, care a facut-o pe diva de carton sa se repeada-n dansul precum intra mingea sutata de Lionel Messi intr-un vinglu.

Si stiu ca o sa ziceti ca-s misogin ,ca am ceva cu fiinta, dar uite, cineva mi-a lasat un comentariu misto de tot, care duce catre un material si mai misto.

Ia de vedeti!

One thought on “Stancuta a facut poc!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top