Simona, fă copii!

Sunt momente, de care nu sunt deloc mândru, în care le mai aplic câte o scatoalcă celor doi urmași ai mei. Nu din plăcere, nu din dorința de a le arăta cine sunt, cât de mare și cât de important. Nu! Pur și simplu pentru că sunt sleit de puteri, am mintea împrăștiată în zeci de colțuri, argumentele mi-au pierit și oricum, în cele mai multe cazuri nici nu prea ai ce face cu ele în fața unor kinderi de 10, respectiv 13 ani. Care sunt adevărați vampiri energetici, de idei, de răbdare de…tot. De unde să știe Simona așa ceva? De pe Google?
E vârsta la care încep să apară hormonii sau să tropăie, după caz. E vârsta pe care Simona pare-se că nu a depășit-o odată ce emite judecăți izvorâte din ovare.

tache

Și atunci, dă pe net niște sfaturi ce par a fi ale   unei tanti, care de fapt cu grație dă cu bâta în baltă ori de câte ori are ocazia, pe motiv că e celebră, citită, jurnalistă stimată etc. Haida de! Nu poți emite păreri despre durerile ovariene dacă nu ai ovare. Asta e pentru masculi. La fel cum nu poți da sfaturi despre cum să-ți crești copiii când în viața reală, cea de dincolo de tastatură, nu ești decât o femelă stearpă. Cu har la scris, dar fără dar la a procrea. Asta-i pentru Simona Tache.

Așa că, pentru că nu vreau să îmi doresc să o învăț pe Simona ce să facă (nu pentru că nu aș putea, nu aș avea argumente, sau pentru că am lacune în vocabular etc), ci pur și simplu pentru că nu vreau, îi sugerez să se apuce serios să facă sex, evident foolosind metoda biblică, fără anticoncepționale, în gaura și perioada recomandate de medici, de preferat cu un bărbat potent și viril, și după ce va fi fost înămânțată, după ce gestația se va fi terminat, cam la vreo șase-șapte ani de la data aceea, să revină pe blogul unde emite judecăți de valoare și să ne împărtășească din cunoștințele ei de mamă. Cum? Nu va mai avea timp de bloggerit? Vai ce păcat! Dar ce pierdere… Cum? A surprins-o vecina că și-a pălmuit odrasla? Era nervoasă… N-are cum! Numai imbecilii ar face așa ceva.

Imbecilii de părinți. Ăia pentru care grija zilei de mâine nu înseamnă acces la internet, bandă mai lată, pișcoturi de dat pe blog, trafic mărit prin emiterea de truisme și banalități pentru cele devenite între timp gospodine.

Și da, urăsc să admit, dar Zoso a avut (din nou) dreptate (și) în această discuție. Nu pentru că e bărbat. Din cauza asta are ÎNTOTDEAUNA dreptate, ci pentru că e părinte. Vrând-nevrând a căpătat un sens în viață, altul decât acela de a-și umple mațul în vederea defecării. O arde elitist? Da. Însă de felul în care o „arde” el mai depinde un suflet, care așteaptă să i se arate calea în viață, căruia îi este foame, care vrea haine, care mai face și nefăcute. Și bravo lui că o arde elitist de pe un laptop de 6000 lei. Cu toții am face-o. Ne lipsește ceva… poate cei 6000 lei?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top