Se relanseaza lansarea….

Cica s-a relansat albumul Olimpiei Zica. Asta ar fi o stire de doua ori! Pentru ca aflam ca s-a lansat deja (!!!) albumul cu pricina si in plus iata ca se si relanseaza.

relansare

Desi Olimpia a fost invitata la RadioLynx, evident la emisiunea mea, n-am aflat ca a scos oficial vreun album. Adica are ceva cd-uri, zice ea, nimeni nu le-a vazut si in plus n-a auzit de vreo lansare a lor… Asadar, cum se fabrica o stire, o vedeta si un eveniment, toate 3 la pachet?
Se ia una cantareata fara succes (Olimpia Zica), de catre alta cantareata fara succes (Ioana (Ecstasy) Popescu), se aduna intr-un club proaspat lansat si dornic de vizibilitate (Buddha Lounge), se cheama Slove-n-Stiri de Noapte (cu sau fara Solcanu), daca e loc se aduna si omniprezenta Carmen Plesea (fara sarpe ca budistii il gatesc pe loc!).

ioana-popescu<–Ioana Popescu – PiaR de succes
Se cheama una trupa care ar putea interesa pe cineva (Dolls, ca-s sexy as hell si atrag public), motiv numai bun ca Ecstasy sa dea din fundulete pe scena si sa-si faca niscai PiaR gratuit, toate sub egida de Seara Macedoneasca, unde se Relanseaza lansarea Olimpiei Zica.

ecstasy<– trupa Ecstasy in extaz

Pentru alte astfel de evenimente, relansari, kitsch&glossy&glamour style, gayish looking featuring si alte zorzonele, prostioare si acareturi, apelati cu incredere la ex colega noastra, Ioana Popescu. Dovada succesului antreprenorial? Olimpia Zica este deja pe orbita, unde a ajuns la 2 zile de la re-lansare. In curand devine satelit artificial al Terrei!

Negresit vin si Prostirile de Noapte, ca au inceput sa difuzeze tot ce refuza Prigoana la Glina

Corvin (Cristian Szilvassy)  corvin-12

6 thoughts on “Se relanseaza lansarea….

  1. Daniel (dany90@k.ro) gay pasiv, imi caut de lucru in show-biz. Ma poti pune in legatura cu Ioana Popescu, sau Carmen Plesea?

  2. Ma Corvine…tuh esti ardelean de-a meu…da pe asta Ioana Mutu de unde o gasesti ca si target? ha? Gaste din astea nu trebuie bagate in seama de loc. Le scade valoarea si mor de ciuda ca nu se scrie despre ele. Nu vezi cum arata? parca e un transexuat 🙂 Io cred ca si’o pus coaie de silicon. La fel si povestile ei erotice: „http://www.revistastar.ro/index.php?pid=article&aid=4822” si pozele ei de pe fakebook, is morbide. Cred ca Mutu o ramas impotent dupa ce o vazut-o pasta’. Bau-Bau transexuat e Ioana asta :)) Hai ceau ! ps: aiai cu copy-paste pe gugle o stiam si io.. cica plagiat.. asta n’are vreme de atata sloboz in gura sa se si documenteze. Vai de ea tara. Un mare pisuar decat o tara in care curvele penibile si urate ocupa prima pagina.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top