Se marita Veta!

Da… mare zarva mare, pe tot netul, mesaje, spammuri, anunturi:”caut sa-mi fac analize mai repede ptr starea civila, ajutati-ma”, etc. De parca cineva ar sti vreun doctor care sa inlesneasca nenorocirea a doi oameni. Sau parca cea care cere ajutor ar avea de fapt nevoie de el. Aiurea’n tramvai: e strigatul de victorie, izvorat din disperarea singuratatii si uzura degetelor pe suprafetele vaginale, un fel de: „si eu fac sex baaaaaah!”. „Mi-o trage si mie carevaaaaaaaaaaaa!”. „Uite ca am prostit pe unuuuuuuuuuuuuu!”. Puii mei, asa se bucura lumea de raul altuia, striga pe tot netul! „Ma mariiiiiiit!”
Marita-te fa si nu mai jeli atat! Il vom jeli noi pe amaratul de te-o lua! Strigatul tau de bucurie si victorie suna mai degraba a mars funebru…. e marsul lui, al sotului!
Si uite asa, rau din fire cum sunt, am ratat o sansa unica de a mai merge la o nunta, unde sa pot rade din toata inima! De vreo 10 ori: unu: ca se nenoroceste alt idiot, doi si trei: ca isi ia nevasta ca autobuzul – si mare cat un Iveco si la fel de des folosit de… multi, patru: ca i-as fi bagat hartie igienica in loc de bani in plicul de dar, nu de alta dar la ce vremuri de cacat vor urma ptr „fericitul cuplu”….. Restul pana la 10…. completeaza fiecare.
Sa cante Salam!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top