Scufita Paparazzoaica Sefa (sau episodul 5)

Prin Padure circula fel de fel de zvonuri. De la cel potrivit caruia Jabba The Hutt a devenit brusc poet, pana la cel care o duce pe Scufita Rosie direct in presa. Adicatalea cum?

Pai cica s-a facut paparazza, sau mai degraba papitoaica, ca e un fel de paparazzi, la feminin, autohton.

De unde informatia?

Pai cica s-a apucat tuta naibii sa faca fotografii. Nu stiu pe cine si de ce urmareste, dar eu sigur ma uit si sub capacul de la WC, nu care cumva sa ma pandeasca si de acolo! Si cum fotografii astia se cheama intr-un fel, ea e de departe paparazzoaica sefa.

Un singur amanunt i-as sugera Tutei Padurii: bre, saracie cu ciucuri, vezi ca trebuie sa-i pozezi pe altii, nu pe tine! Ca daca iti faci publice pozele tale, se cheama voyeurism, nu paparazzeala de aia….

Vaaai de capu’ meu… ca e plina Padurea de tute si se aude ca mama lor e iar gravida…..

Da’ cica-s locuri libere prin presa 😉

Oricum, iata un test pentru Scufita Rosie. Daca-l treci Scufito, primesti o banana si o tura cu bicicleta. Fara sa.

7 răspunsuri

  1. Da, n’am intels nimic..da e episodul 5 si asta e important. Am auzit ca ai ceva cu care poti face Scufita mai vedeta decat e Elodia;)

  2. ca nu ai inteles nimic, nu e problema mare…. da, o facem vedeta, VIP o facem, ca asa se crede de cand scrie lumea de ea….. Ce Elodia??? ca sa fie Elodia trebuie sa si dispara si ar fi pacat, de cine mai facem misto?

  3. de cand eram copil,Scufitza Rosie mi s-a parut foarte naiva…niciodata n-am inteles-o de ce a stat de vorba cu lupul si i-a spus unde locuieste bunicutza?…acum pe bune:D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.