Schelarul a prins grai si haznaua urca!

Dupa ce a reusit un record de 3000 de unici pe luna, datorita faptului ca isi implora (l)userii sa intre pe saitul de clevetiri locale, de pe contul sau de FaceBuci, vine Schelarul Tobosar, transformat in carnatzar la colt de strada, sa se umfle in pene.
Si cica „unii” i-au facut antireclama.
Pai bine mai losere, tu nu ai nevoie de antireclama. Tu si saitul tau de clevetiri locale, ati ajuns haznaua orasului. Cine are ceva de aruncat, o face acolo.  Sub anonimat, ca asa-i sta bine unui sait de clevetiri locale. Adica asa, ca sa inteleaga toti (l)userii tai:

cauti ceva in expres?

Cine se respecta, nu publica orice mizerie, sub scuza ca „dom’le stiti, eu nu raspund de ce scriu aia pe acolo”, sau „nici mort n-o sa va spun cine e ala sau alalalt.” Oare cum mama dracu’ de se stiu 80% dintre cei care semneaza pe capacul ala de WC care se vrea sait de opinie si informare publica?! Mai exista un singur prost care sa creada ca e anonim pe voma aia intinsa de sait?! Doamne, mare e gradina ta!
Am mai zis si o repet, cu proiectul Bufteni.ro, nu fac concurenta nimanui. Daca doream trafic, faceam o alta cancaniada precum latura aia de expres. Si da, regret ca si acum, la aproape 3 luni de cand nu mai scriu pe acolo, lumea inca ma asociaza cu ei. Cu cei care scriu p’acolo. Regret ca am scris si o singura data… pe circoteca aia gratuita.
Nu spun ca nu tin cont de parerea celor care au ceva de spus. Dar latraturile a paguba de gen „totul ne pute” nu sunt afirmatii demne  de remarcat. Asadar, spre desebire de altii, care alerga sa demonstreze ca in 3 ani au reusit sa aiba 3000 de unici, eu nu vreau sa demonstrez nimic. E ca diferenta aia dntre voma verde de la MananciPeFuga-VomitiGarantat, de o numesc, unii vizionari, supa, si o supa adevarata, comandata de la un local cumsecade.
Tine-i tu Tobitza pe toti aia de-si dau cu parerea pe mizeria ta de blogo-forum si eventual fa un banner de antireclama. Sa nu intre careva pe Bufteni.ro sau pe saitul lui Gelu. Da-le si discount la carnatzarie. Cine vrea balacareala ieftina si pseudodiscutii revansarde, pe un site care promoveaza ura rasiala, xenofobismul, si incita la violenta impotriva autoritatilor si a organelor de ordine, n-are decat sa-ti ramana fidel cititor si eventual comentator. 4ever!
Ti-as recomanda sa te si speli pe cap cu unii dintre ei, ca sunteti de aceeasi factura, insa nu vreau sa fac misto de faptul ca nu ai ce spala…
Iar trafic.ro, sa-l iei si sa faci dus anal cu el. Faptul ca te dai pe spate cu super site-ul de analiza a traficului, trafic.ro.  si-l crezi axiomatic de demn de citat, spune multe despre lacunele matele in domeniul internauticii.
Hai sictir, ca esti mai pansat decat dai senzatia ca esti!
Apropos, Tobitza:

Mesaj ptr Schelarul-Carnatzar Tobitza

3 thoughts on “Schelarul a prins grai si haznaua urca!

  1. Am vazut poze cu tine prietene si asta explica aciditatea ta,explica tot.Doamne fereste de asa ceva.Sper sa nu te vad in realitate ca nu am chef de infart.

    1. Asa, si? Explica pe dracu’… ai si tu senzatia ca ai descoperit Oul lui Columb in tmp ce faceai baie in cada. E doar oul tau, mic si atrofic si inutil. Vezi sa nu faci infarct.
      Pana mea, unii ar trebui sa intrati pe Internet cu semnatura!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top