Saitul de clevetiri locale, RIP!

Update la Jos, foarte jos, extrem, de jos…peremist adicatalea…

Saiturile care nu spun nimic, sau mai rau spun dar numai unidirectional, saiturile care promoveaza non-valori si lasa scursorile sa se manifeste, din nou, unidirectional, dar in plus sovin, extremist si xenofob, sunt niste saituri de clevetiri locale si merita ceea ce e mai trist: IGNORE!

Cam atat despre un proiect frumos, nascut ambitios si sfarsit intr-un mod trist si nedemn. Intrat in lupta intr-un moment extrem de sensibil si bine ales, a sfarsit prin a deveni trista portavoce a si mai tristului Super Primar Ion Stoica, prin metoda mai sus mentionata, aceea a pumnului in gura, sufocat de commenturi entuziast-peremiste.

Imi rezerv dreptul de a nu mai cita decat rareori sursa mentionata si in plus de a nu mai semna pe saitul cu pricina, din motivele enumerate.

Mai mult, salut victoria primarului care in stilul sau machiavelico-mazarinean a reusit sa omoare ceea ce se numea bruma de presa locala si sa si-o supuna. Voi asista relativ neputincios la aplauzele frenetice aferente fiecarui numar nou de ziar aparut sub atenta obladuire si indrumare a edililor orasului, precum si la „adancile” luari de pozitie a ghiocelului in fata nerealizarilor inteleptei conduceri pesedisto-peremiste care dovedeste pe zi ce trece ca a ajuns la carma orasului precum un copil de 7 ani la volanul unei masini de mare tonaj.

Pozitionarea la cuvinte cheie a expresuluidebuftea, alaturi de anumite substantive comune existente dealtfel in DEX, nu este intamplatoare, desi reprezinta o premiera. Daca e jignitoare, cu atat mai bine, semnifica oaresce sinapse intr-o zona.

O sa scutesc cititorii saitului de clevetiri locale de articolele mele neinteresante si plictisitoare, lasand loc anunturilor portavocii care emana urat mirositor diferite premiere buftene de gen „se aduna cainii de pe strazi, Super Primarul e activ, „Super primarul a asfaltat o strada” (care n-are nicio legatura cu primaria, da’ nu conteaza, laurii sa iasa bine), „s-au refacut marcajele pe strada X” si de ce nu, „Cetateni, iesiti la vot, Super Primarul are nevoie de inca un mandat!”

Imi ramane saitul propriu, asa de amorul artei si de ce nu, pentru a nu-mi iesi din mana!

Felicitari d-le Stoica, pentru reusita, felicitari pentru felul in care ati folosit masina de aferenta haznalei, adica Spiderman, felicitari pentru ca va iese bine la imagine, felicitari ca ati scapat si cu buzunarul intact, felicitari ca … existati!

3 răspunsuri

  1. Imi permit sa plictisesc, fiind saitul meu. Am scris ce era de scris, sau in fine, ce credeam ca trebuie scris. Sincer o peremizare mi se pare mai low level decat sa fii un gay si infractor pe deasupra. Macar aia au o directie clara si continua… ca sa zic asa!
    Cu respect, Corvin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.