S-a maritat Veta?

Well… scriam ca se marita si lasa jale in urma-i precum „trece trenul printre munti, ca un sarpe luuuuuuuuuuuuung”, cand in culmea fericirii ca postai pe blog asa veste minunata (10 pictori se tot mira/cat esti de frumoasa – Fl. Chilian), ma trezii cu ditamai frustrarea pe yahoo mess. De fapt strigatul frustrarilor – partea a doua, ca prima fuse, cand cauta oaresce doctori si asistente care sa-i dea verde la semaforul starii civile.
Acum toti cei care nu incapem de importanta persoana ( nu in lifturi sau alte spatii inguste), suntem rugati sa ignoram maiestuoasa-i trecere si eventuala intersectare cu orizontul nostru ingust. Nu de alta dar cu totii reprezentam niste tampenii de doi lei si o imensa pierdere de timp, chiar daca e vorba de doua minute. Evident, ca mesajul sa fie complet si cu tinta atinsa la sigur, fara sa fie necesara o precizie a tragerii, a fost trimis tot sub forma de mass.
Ca asa da bine la obrazul subtire, sa stie tot poporul ca Veta are probleme, ca o doare cand menstrueaza neuronii insangerati.
Bine draga, sa ai casa de piatra, sa te bucuri de ales, sa nu-l scoti in lume, nu de alta, dar poate vede si ala femei pe strada si iar se lasa cu jale prin casa, cu crize de bulimie, cu ros unghii si tendinte suicido-narcisisto-orgasmice. Ti-as fi urat sa ai casa de cacat (sa nu isi bage nimeni nasul in ea), dar sigur nu ai fi inteles metafora, asa ca ma rezum la a fi lipsit de originalitate si sa consider piatra ca fiind cel mai bun material de constructie. Si temnitele tot din piatra se fac 😉
Si sa mai cante Salaaaam!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.