Recunoastere

Intr-un post anterior am facut o dedicatie. Era si este adresata multilor prieteni pe care mi i-am facut in ultima vreme, atat in minunatul orasel Buftea, cat si aiurea, in lume. Are si un later edit, sub poza aia inocenta.

Acum vin si cu o precizare, care stiu ca o sa doara, stiu ca o sa arda pe maţe, stiu ca ma va face si mai iubit, dar asta e, un adevar poate fi cateodata axiomatic. Si acum este „cateodata”. Eat this, motherfuckers, zic! Desi v-am mai comunicat (si) asta, deja.

2 thoughts on “Recunoastere

  1. Deoarece Corvinash are mai multa vizibilitate decit blogul meu, imi permit sa spun aici ca in momentul in care am decis sa nu mai fac parte din echipa publicatiei primariei, nu am renuntat la site-ul Bufteni care nu apartine niciunei institutii buftene si, in niciun caz la Cristi. La prietenia noastra.
    Asa ca, dragii mei, cu riscul de a-mi atrage dispretul vostru, de Cristi ma leaga mai mult decit un ziar sau un primar. Slujba si prietenia sint doua lucruri distincte. Si daca acceptati adevarul in stare bruta, fara menajamente, Cristi este un prieten pe care te poti baza. Cu conditia sa nu-l loviti pe la spate. In rest, nu ma intereseaza sau incomodeaza felul in care scrie, orientarea politica sau alte aspecte de care va legati voi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top