Pyuric reinventat de Mercedes-Benz Romania

Cand credeam ca de Puricele blogosferei nu se mai aude nimic, au avut grija cei de la Mercedes-Benz Romania sa o reinventeze sau mai degraba sa o resusciteze, aducand „gloriosul” nume in prim-plan, prin campania inepta pe care se chinuie s-o impinga ca fiind de succes: Mercedes-Benz A-Klasse – Masina Oficiala a Bloggerilor* din Romania (a se citi beggarilor.
Greu de crezut, insa iata cat de multe ineptii se aduna intr-o singura actiune. Si se mai mira aia de reprezinta Mercedes-Benz ca au ajuns oamenii care iubesc marca sa urasca tot ceea ce reprezinta ea in tara asta. Vorba ‘ceea: tara de rahat, campanii de rahat, imagine maronie…

Pyuric

Despre Pyuric, daca nu stiti, s-a remarcat ca fiind cea sub bagheta careia s-a desavarsit teapa secolului trecut, cand Monden.info, vandut de Bobby Voicu pe o suma ridicol de mare (orice e peste 200 € si se cheama blog din Romania e ridicol de scump), a ajuns sa fie condus de prea-maiastra. Evident, cei care stiu, nu se asteptau sa iasa nimic de acolo pentru ca:
1. Nu vindea Bobby un site care era in stare sa produca bani
2. Who the fuck is Pyuric, by the way? (prescurtat WTF is Pyuric BTW?)
3. Orice blog e o teapa, atunci cand incearca sa se substituie presei
4. Cine baga bani intr-un blog, ar putea la fel de bine sa-si aprinda fiecare tigare cu o bancnota de 5€. Banii ar fi mai judicios cheltuiti.

In plus, minunata Pyuric s-a facut remarcata atunci cand ajunsa fiind la concertul Madonnei a decretat ca a fost de rahat,la fel si organizarea, deoarece nimeni nu s-a invrednicit sa-i ofere ei (diva presei si pseudopresei mondene),o caramida-doua pe care sa stea cocotata, sa apuce sa vada ceva, caci de la 1,6 metri distanta de nivelul solului poti maxim sa emiti pareri despre mirosul bucilor din jurul tau.

O, deci Pyuric pleaca cu Mercedes-ul A-Klasse impreuna cu Alex Ciuca (din nou WTF is this, BTW?), ceva managing partner la Superior Media. E clar cat de superioara a media aia, daca o include pe Pyuric sau alte creaturi din Piscotosfera sau mai bine zis Cersetosfera. Cica cine se aseamana se duce impreuna in A-Klasse. Duca-se…. apropos, Pyuricele are permis de conducere sau cei de la Mercedes-Benz Romania au terminat bloggerii care au avut candva bani sa faca o scoala de soferi? Nici nu era greu… Tot pe el l-am vazut publicand pe Facebook si poza cu A-Klasse & Cosmin Tudoran,  cel care s-a dat cu masina dar i s-a rupt in paispe sa scrie ceva pe saracia-i de blog. Lasa, ca de aia avem Alex Ciuca, zic!

Evident, la postul acestuia de pe Facebook avenit mintenas sa dea din coada si tristul Pandutzu, micul beggar piscotar care da din coada pretutindeni se da vreun tip de piscot. Chiar Mercedes-Benz Romania, tristului de ce nu-i dati A-Klasse, ca si el tot blogger-beggar e. Si e la fel de trist ca ceilalti, nu va poate face masina si mai de rahat decat este deja reprezentata. Ca daca mergi in Sascut sa ii zici vreunui potentat local ca e Masina Oficiala a Bloggerilor, s-ar putea sa ai surpriza sa creada careva ca „blogger” e ceva om cu boala venerica si sa te alunge cu pietre.

alex ciuca

Astept cu interes „A-Klasse m-a dus la joaca” cu Raluxa, „Ganduri mult prea inalte pentru voi, din A-Klasse citire” by Ciubotaru, inca un volum din „Am ragait in barba, A-Klasse retine tot” via Tudoran, Chinezu si alte barbosenii si de ce nu, „Ghid complet si ganduri neterminate despre A-Klasse” in interpretarea unicului si irepetabilului (Slava Domnului!)-Buhnici.
Pana atunci sa vi se umple masina de Pyurici! BMW Seria 1 rullz! Pana si Audi A3 pare interesant…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.