Ponta si Ghidul de comunicare al militantului PSD

Ponta declara la televizor, ca in judetul Buzau, somajul este de 1%. Evident datorita guvernarii sale intelepte si a partidului sau sinistru.Tot evident, judetul Buzau a votat cu ambele maini Ponta. Ce poti sa astepti de la ei? Niste moldoveni…

De cealalta parte, judetul Ilfov are somaj tot de 1%. Si asta nu datorita guvernarii Ponta, caci nivelul redus de somaj este acelasi de vreo… opt ani?! Si aici Ponta a primit voturi la doua, ba chiar trei maini. Insa Ponta nu vine in vizita in Ilfov, deoarece aici legea o face Cerberul blond si usor sexy, Contesa de Milfov. Totusi aici, in Ilfov, judet preponderent liberal (vezi numarul de primari PNL vs. ceilalti), Klaus Iohannis nu vine, desi a pierdut voturile ce i se cuveneau. Stim cu totii, noncombatul primarilor liberali a lasat loc Monstrului (blond) Rosu sa-si faca de cap.

Asadar, nu o dam usor intr-o disimulata ipocrizie? Asta ca sa nu vorbim de enuntul plin de emfaza pontisto-pesedista, care ne asigura ca vizitele de lucru (remember anii ’80?), se vor desfasura in judetele care avand clarviziune, l-au preferat pe Iohannis…

Ghidul militantului PSD
De cealalta parte, mi-a picat in mana (accidental sau nu), Ghidul de comunicare al militantului PSD, scris special pentru alegerile prezidentiale 2014. Ponta l-o fi vazut? Si daca da, n-are picc de rusine?

Trecand peste faptul ca e plin de propaganda pesedist-jegoasa, adica tot ce s-a intamplat in ultimii doi ani a fost fix rezultatul politicilor PSD, recte Ponta, sa o luam cu inceputul. Adicatalea coperta. Alba, cu sigla Aliantei Rosii si cu leit-motiv popular romanesc, de ai senzatia ca ai in mana un ghid pentru vizitatorii Muzeului Taranului Roman. Habar n-am cine-i sfatuieste, insa designul ala e cel putin redundant, ca sa nu zic ca e si desuet.

In rest, tot, dar ABSOLUT TOT ce s-a facut in ultimii doi ani este fix si exact rodul muncii si gandirii creatoare a tov. Victor Viorel Ponta, alaturi de Partidul COMUNIST Social Democrat, care zi de zi,ceas de ceas se afla intr-un continuu proces revolutionar pentru binele poporului si al patriei noastre, Republica Socialista Romania. Ura, Ura, Ura!!! (noi astia destepti purtam Ura in suflet). USL nu a existat, sprijinul liberal nu a contat, totul a fost facut de PSD si de Ponta. Hai sictir!

NOTA: am pozitionat Ghidul fix acolo unde cred eu ca ii este locul.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top