Piscot cersit

Cine zicea ca odata cu trecerea verii, Stancuta de Piscot va migra catre tari mai calde? Nici vorba! Stancuta e in stare sa moara inghetata lingand un piscot, atat timp cat in zona este lume trendy si macar un aparat foto cu blit. Imaginea de diva se cultiva! Ati uitat cine e Stancuta? I’ote aci!

Si acum, ca nu mai exista tristele de la Citroen Romania, alaturi de vesnic puberul cu nume cu iz grecesc, sa dramuiasca impreuna piscotul francezilor dupa bunul plac si sa inventeze, apoi sa reinventeze „Diva’s Rally”,unde toate galinaceele se vedeau dive, e mai greu… Dar nu imposibil. In Piscot We Trust! Mai sunt francezi pe piata, mai e AMCKART, se mai lasa unii pacaliti, zic…

Revenind la Stancuta, aceasta este din cand in cand sarita de la piscot. Din varii motive, unii PiaRi uita cu buna stiinta de ea, pe motiv ca oricum nu valoreaza mai nimic. Si pentru ca a confunda tupeul cu nesimtirea este ceva caracteristic genei, rasei, conditiei si clanului Stancutei de Piscot, a cersi este ceva elementar si uneori necesar. Si piscotul cersit are acelasi gust cu cel primit la iesirea de la un eveniment, intr-o punguta cu stil.

cerseala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.