Paula Seling & Ovi – Playing With Fire

Nu-mi place piesa, o consider alta piesa de umplutura, cu care ne ducem la Eurovision, ca sa nu zica lumea ca nu participam. Si ca nu s-au cheltuit banii cuveniti cu ditamai show-urile de preselectie, selectie, finala, sapte mii de jurii, etc.

Si in plus mai exista la inceput, o jenanta reclama la Adevarul. Au dat bani baietii, dar mi se pare de cacat ce au facut! dar deh, trebuia sa fie si o bomboana pe coliva. De obicei e la sfarsit, dar nah, e Romania, The End of Choice! Oricum Paula Seling mi-a displacut dintotdeauna si-mi aminteste, ca prezenta scenica, de Angela Similea, care habar nu avea sa se miste. E ceva tare anti-sexy la Paula asta si nu-mi pot da seama ce?!

Si daca nu am bani sa ma imbrac in trening din Europa si sa ma duc cu masina mea spaniola la Titu sa vad Unirea Tarlungeni cum joaca cu Avantul Prabusirea, (sau cine naiba a alergat dupa basica), ma uit pe net, pe YouTube, chestii d’astea…

3 thoughts on “Paula Seling & Ovi – Playing With Fire

  1. Hai să fim serioşi, Corvine ! Faţă de multe alte „Ţoape” deşelate care se „rup în figuri”, cu „aere” de vedete expirate, ce apar pe la televiziunile noastre, Paula Seling chiar e sexy ! Şi talentată pe deasupra ! Părerea mea !

    Te salut cu respect !

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top