Omoara-ma azi!

Am o stare de plictis inepuizabil, combinat cu un sictir care tinde sa ma defineasca. Sunt scarbos si arogant, constient ca-s bun da’ nu vreau, ca pot da’ mi-e lene, ca as face daca n-ar trebui sa misc un deget….
Si mai mult, m-am saturat sa fac lucruri pe degeaba.
Sa primesc recunoasterea eventual post-mortem…

Mi-e sila sa recunosc ca am aceeasi cetatenie (Slava Celui de Sus ca nu si aceeasi nationalitate) cu cei care au fost duminica la vot.
Mi-e sila sa admit ca Gigi Becali va reprezenta, impreuna cu Vadim, Romania in Parlamentul Europei.

Mi-e sila sa vad ca inculta aia inodora, insipida si mai ales incolora de Baseasca mica va fi si ea europarlamentar.

Daca ailalti doi, a caror campanie enunta ca Doi cretini si idioti/ Scapa tara mea de hoti, macar au la un loc o masa neuronala, asta mica…. sa ma ierte Satana sau cine o fi, dar este o nulitate …prezidentiala. Si ipocrizia cu care si-a redobandit carnetul de membru PD-L pe care il „predase”… m-a facut sa borasc direct pe ditamai plasma din dotare…

Asa ca.. iubito, oricare ai fi tu, scoate arma si impusca-ma, astazi! Omoara-ma cat mai functionez. Asa la ralanti, asa inegal si incoerent si mai ales inconsecvent, omoara-ma acum cat sunt fara orizont….
Azi cand ti-ai pus rochita Flower Power, omoara-ma cumva…..

2 răspunsuri

  1. Aceeasi parere o am si eu. Ce mama dracu cauta Becali si EBA in Parlamentul European…Sa mor daca mai recuosc romanii. „Mandra tara,/ Rea tocmeala./Mama ei de randuiala,/ Astia hoti,/ Aia hoti/ Mama lor la toti”- ViCTOR SOCACIU- ” Cantec pentru mama lor”. Asa a ajuns Romanica Corvinash…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.