Oana Zăvoranu, noua Morticia Adams de România

Nu doar look-ul o recomandă pe Oana Zăvoranu să primească acest supranume. Căci să recunoaștem, brunetă e, piept generos are, aer morbid posedă, fițe de înțeleaptă are, slavă Domnului… Nu, astea nu-s suficiente! Pațachina asta care a ajuns cioclul propiei sale mame a devenit totodată Morticia Adams cu acte în regulă.

Oana-Zăvoranu-

 

Spectacolul grotesc dus de cele două -mamă și fiică, care și-au spălat chiloții pe la toate posturile de televiziune a culminat cu moartea mamei și evident, supraviețuirea celei de a doua. Cea care atunci când mă-sa își trăia ultima suflare, se dădea în stambă la mamelucul ăla din KanalD în emisiune. Vorba aia, tot rahatul se aadună într-un Kanal…

Ce urmează? Morticia își va îngropa mama. Nu va plânge nimeni după baborniță, decât eventual Corneliu Valium Tudor, care pare-se mai ciupea un leu-doi de la defunctă.

Apoi pațachina se va apuca de tocat banii. 60 de milioane euro, spun gurile rele. Se mai zvonește că Oana Zăvoranu ar avea de gând să producă un film. Cine știe, un Sergiu Nicolaescu cu fustă? Regizor, scenarist, rol principal,tot tacâmul. Cu diferența că o pelicula „Cu mâinile curate” semnată Oana Zăvoranu nu poate fi altceva decât un film porno în care pretinsa actriță ar termina folosind un gel de dus, vreo 10 bărbați prin metoda handjob.

Una peste alta, ne așteaptă o luuuuuungă pleiadă de emisiuni televizate în care Oana Zăvoranu îți va aerisi bășinile de proaspătă milionară. Și sper din tot sufletul să toace banii cât mai repede, deoarece nu aș suporta ideea de a o pierde pe Monica Tatoiu, cucuveaua care știe și ce nu s-a întâmplay încă, femeia cu expertiză în tot și în toate, mai ceva ca cei mai renumiți bloggeri. Să nu-i ia Oana Zăvoranu locul, zic!

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.