Noua Cosa Nostra Liberala

Fara sa stiu cum si cand,  am aparut pe prima pagina a PNL-ului buftean, fara sa am vreun drept la replica, asa ca imi rezerv dreptul prezentarii unei analize evident subiective,  aici pe propriile-mi pagini.

Pe fondul tristetii colective a populatiei, care s-a cam saturat de aceleasi fete, aceleasi obiceiuri si aceleasi tratamente, sub imperiul dorintei intru schimbare, care deja nu mai conteaza daca vine de la o culoare politica sau de la ofigura simpatica, PNL-ul aduce un spirit nou, o noua orientare. Praf in ochii orbului, daca ma intrebati pe mine…
De fapt despre ce este vorba?
Actiunile inedite la nivel local si national, unde membrii PNL curata zapada, ajuta babele senile sa treaca strada, iar daca nu trece nicio baba, cheama una de la PRM, stilul inovativ de readucere la actualitate a limbajului de lemn pesedist, semn al radacinii comune al tuturor partidelor romanesti, iata in linii mari „noutatea” liberala.

N-am sa comentez ce face Crin la nivel de tara, el care are, ca din totdeauna liberalii, solutiile scoaterii tarii din criza, desi in 3 ani Tariceanu a batut iaurtul si tot in criza am intrat. Liberala daca ma intrebati pe mine, mutata insa cu usurinta in tabara portocalie PD-Lista pentru ca s-a intamplat la trecerea guvernarii in mainile lor.
La nivel local insa e si mai intersant. Actiuni putine, oameni putini, e greu sa sutesti un vot, ceva si mai greu sa disimulezi atentia, desi unii-s maestri!
Adus la carma PNL-ului buftean, direct din Inalta Scoala Politica Crevedia, Marian Gavrilescu a insuflat noul si in politica din Buftea.


A varuit sediul, a curatat curtea si i-a dat afara pe vechii membri, care oricum aveau sutul de drum bun aplicat de la Nea Petrache.
Apoi cu abilitati de comunicare si marketing, dezvoltate pe la diferite redactii si birouri speciale, a lansat diverse actiuni a caror coerenta si mai ales finalitate ma lasa total nelamurit. Ceea ce pot extrage este ca joaca pe principiul comunicarii la nivel inalt, in limbaj colocvial, inaplicabil maselor cu studii maxim  liceal-industriale, in speranta ca „daca nu vor intelege, vor crede ca-s atat de tare incat ma vor vota”.

Dedicat ca si filiala locala, actualului primar, Don Nelu, i-a aliniat si doi noi consilieri locali, deoarece cei doi vechi, expulzati din partid, aveau numele trecute pe statele simpatiilor PD-Liste. Acum masina de vot a lui Don Nelu numara consilierii PRM+PSD+PNL, fiind de-a dreptul infailibila.

Cum cainii latra, caravana trece, asteptam venirea primaverii, cand in sila ni se vor asfalta miile de gropi buftene, iar membrii PNL vor da ghiocei fetelor pe strada, iar mai pe la toamna, cand zarurile vor fi fost aruncate, peste doi ani, sa slavim cu totii trecerea triumfala a lui Don Nelu in Noua Cosa Nostra Liberala, cu tot cu arsenal si alai.
Noi cei multi si prosti, vom privi cu indiferenta si acest pas, firesc dealtfel, care oricum nu va schimba soarta pulimii in mai bine sau in mai vesel.

Faliile tectoncie se misca independent de vointa publica.

Corvin (Cristian Szilvassy)

One thought on “Noua Cosa Nostra Liberala

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top