Niste pizde nasoale

Vali Petcu da din el review-uri auto. Nimic nou sub soare, baiatul asta stie despre orice si isi da cu parerea despre orice, deci masinile-s evident ceva normal. Nu prea scrie despre pizde, dar nah, fiecare cu expertiza sa, fiecare cu nivelul sau de cunoastere.

Nu comentez acum ce zice el despre masini, nici ce crede el despre presa auto in general sau in particular. Caci daca as spune ca el, marele Zoso il elogiaza pe Buhnici, i-as pune o eticheta si gata, nimeni nu l-ar mai lua in serios. Nimeni din industria si presa de specialitate, nu latraii de pe internet. Pe Zoso, cum pe cine? Pe Zoso nu l-ar lua in serios. Ce, il ia careva in serios pe Buhnici cand isi da cu parerea despre masini? LOL!

pizde proaste

Revenind la pizde, mi-a atras atentia un comentariu (foto sus) de la unul din ultimele articole postate de Zoso (articol si mai apoi video, la care nu am ce sa ii reprosez, in mare parte are dreptate). Articol despre presa auto, despre cine ce si cum ia sau nu ia masini in teste. Ma rog, parerea lui, ca sa zic asa…
Comentariul este incercuit cu rosu, ca sa se evidentieze, fiind un printscreen. Zoso, daca ai ceva impotriva ca am facut printscreen pe blogul tau, nu mai da mail la hosting, ajunge sa ma contactezi personal si se rezolva.
Comentatorul este o mai veche cunostinta si pentru ca stiu exact cine este (aveti si un foto cu el la final,  daca mai era cazul), m-am dus repede cu gandul ca in latura aia de comentariu se referea la mine. Si daca e asa, inseamna ca deh, cam tot ce am pozat eu se cheama pizda nasoala. Ca asa a glasuit laba-trista asta de Tobita: „Pentru că au plimbat și au pozat pizde nasoale pe mașinile primite”.

Asadar, fetelor, cele care ati pozat pentru mine, cu,in si pe masinile pe care le-am luat in teste, fetelor, sunteti toate niste pizde nasoale. Venind din gura lui Tobitza si privind la poza lui, nu oarecumva se intampla din nou fenomenul de acrire brusca a strugurilor? Un fel de trait o viata-ntreaga in post si laba, ca nicio femeie n-a vrut sa iasa la o cafea cu molusca, ca niciunei femei nu i-a fost suficient de mila de el ca sa-si calce pe suflet si sa-l lase macar s-o pozeze, totul pana cand a reusit sa se insoare? Niste pizde nasoale dom’le…

Vezi ma Darie, nu conteaza numai ce zici, mai conteaza si cine esti cand incepi sa dai din gura. Si dintr-odata, de la un mare formator de opinie, de la un parerolog de serviciu, te transformi exact in ceea ce esti: o pizda nasoala. Cu maioneza.  Totul la un click distanta. Totul din clipa cand nu mai esti anonimul ala care dai senzatia ca esti mare si tare ci redevii ceea ce esti. Sictir!

pizde proaste 2

8 thoughts on “Niste pizde nasoale

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top