Mondenii, cat Malu’ de la Agigea!

N-am urmarit episodul 27, din seria numarul 9, dar mi-a fost indeajuns preview-ul. Mondenii s-au cocalarit total! Personajele interpretate sunt aceleasi, Slava Domnului, cu mici exceptii.

Stiu, o sa spuneti ca-s subiectiv, ca-s prieten cu Carmen Plesea, ca-i tin partea, dar femeia si-o cauta cu mana ei! Nu e vina nimanui ca atrage atentia si ca a reusit intr-un final sa ajunga personaj la Mondenii. Astfel intra definitiv in nemurire. Deci nu prezenta ei in show-ul cu pricina e motivul scrierii mele.

Despre echipa Mondenilor, de cand a plecat Bendeac, show-ul schioapata vizibil, ajungand astazi de-a dreptul ciung, dar stati linistiti, nici Mihai nu face mare branza dincolo cu Puii Lui! Am auzit din surse sigure ca „In Puii Mei” difuzat in preiera, nu reusea sa bata ratingul concurentei, care dadea Divertis Show, in reluare. Deci asta spune multe! Bendeac singur, sau ma rog, cu echipa sa (care nu mai e) noua, nu reuseste sa se ridice la nivelul la care erau Mondenii in cvartetul de baza. Separati, sunt ca o mamaliga fiarta prea putin, la care ii lipseste si sarea.

Gramosteanca este imaginea romanului care s-a ajuns, adica de vreo doua sezoane arata de parca e mereu gravida.Pune mana femeie si mai da jos din slanile alea, ca devine redundant sa critici cand arati ca obiectul criticilor tale!


Zeta a luat si ea proportii, alt semn ca romanul e nesimtit, si desi isi aroga statutul de vedeta, nu face nimic sa pastreze si imaginea corespunzatoare. Desi pitica de felul ei, are 1,60 m. pe tocuri, stand pe o caramida de BCA, femeia a aratat bine, candva! Acum, daca o scoti din blugii -obligatoriu mulati- i se revarsa ditamai curul! Cred ca intra in ei cu palnia. Dar deh, romanilor le plac rubicondele, nu pentru ca-s fanii lui Rubens, ci pentru ca nu mai prea au de unde alege. Geme patria de grase, in ultima vreme, iar pe strasse se revarsa valuri de buci imense!
Dintre ele, patru, cat Malu’ de la Agigea, se fac remarcate: Mirela Zeta si Andreea Gramosteanu.

One thought on “Mondenii, cat Malu’ de la Agigea!

  1. Sincera sa fiu nu mi-au placut niciodata. Acum parca sunt niste papagali ce repeta la nesfarsit aceleasi povesti cel putin penibile. Sincera sa fiu cred ca raman la carti…sunt mai sincere si mai reale

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top