Michelin testeaza prezervative la Riga

Nu stiam ce face Michelin pentru ca nu-si publica nici activitatea si nici intentiile. Dar cand am citit pe blogul lui Chinezu ca pleaca la Riga la invitatia firmei de anvelope Made in France, am dedus simplu si logic: testeaza prezervative. Si nu de orice fel, ci prezervative de mici dimensiuni. Altfel nu se explica de ce ar invita bloggeri la Riga si in special pe Chinezu?!
Totodata, dat fiind tipul de persoane invitate la acest test in grup, presupun ca Michelin va lansa si o lotiune lubrifianta, pentru ca doar nu va asteptati sa duca bloggeri la Riga, sa le dea caucioace si sa ii doteze si cu femei?! Pardon: femei de mici dimensuni si cu pretentii reduse, ca sa fim intelesi!

Piscoturile nu vor lipsi, deoarece Chinezu anunta ca va da un premiu celui care va fi cel mai aproape de adevarata sa activitate. Probabil ca vorbim tot despre produse marca Michelin, deci un fel de piscoturi cauciucat-gumos-elastice, care sa dureze mai mult si sa coste cat mai putin. Cum nu sunt pe aceeasi uda cu acesta, stiu din start ca nu am castigat si ii urez mult succes la RIga, sa aiba parte de vreme buna si multa presiune in instalatie, sa poata testa de zor si sa puna multe poze pe blog, sa invete si ai mai mici de la el.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top