Meniu de criza, la pret de lux!

Asa…. cica e greu, cica nu-s bani, cica, sa schimbam un pic…  La MananciPeFuga – VomitiGarantat, pe fondul caderii leului, in comparatie cu valutele forte, si pe fondul maririi pretului la barilul de titei, se scumpesc un pic, cam toate.
Ce legatura are titeiul cu toata treaba asta? E simplu: daca e mai scump, si intretinerea galinaceelor din care se compune principalul fel de mancare, devine mai scumpa, deci implict, produsul finit, care presupune si niscai consum de gaz metan, se scumpeste.
Unde mai pui ca e in trend sa incepi la preturi mici si sa sfarsesti prin a te alinia preturilor celorlalti comercianti. Ca doar e in Romania toata taraba, nu? Si vorba ‘ceea, ce patron nu-si ia Mercedes din primul an al afacerii, mai ales ca somer fiind, si-a luat SEAT?!
Asadar, toate raman „pe fuga” insa se platesc la preturi sport. De ce sport? Pentru ca o masina sport costa mai mult decat una normala. Si numai la noi in Buftea, poti manca pe fuga si apoi sa borasti garantat si, platind scump 😉 Da’ scump dom’le, chiar daca dincolo e mai ieftin 😉
Scuza magnatului supei cu aspect de borala si al shaormei cu look dubios este, citez: „Nu de aia marim pretul, ci pentru ca mai trebuie sa platim si chiria, plus ca ne ia foarte mult timp sa preparam carnea de shaorma si snitele, pe care preferam sa nu le luam gata preparate si congelate.”
In plus, iata si un simulacru de reclama, din aceeasi sursa: „Cei care ati gustat pana acum stii sigur daca merita.” E cam ca aia scoasa de Elena Basescu:
„Indiferent dacă va mai candida sau nu va mai candida (Traian Basescu), eu voi ramane in politica. Am de dus un mandat la capat. Cei care pana acum isi puneau mintea cu un Basescu, acum trebuie sa si-o pună cu doi. Si unul cu mintea mai odihnita putin.”
Si n-am ales balba Elenei intamplator 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.