Maximum lame: sa plagiezi Wikipedia?!

Zilele trecute aflu de pe Facebook, stirea potrivit careia jurnalista de renume, Ioana Popescu, isi va petrece Sarbatorile Pascale in Volos, Grecia.
Foarte bine, mi-am zis, sa-i fie de bine, la cat a muncit si in ce pozitii o fi prestat, merita si ea saraca atata recompensa!
Si tot de pe paginutza ei de Facebook, aflu si ca e foarte documentata cu privire la localitatea unde se duce. Mai sa fie! Ioana si documentatia…. Ioana si stiutul… ia sa dau o raita pe blogul ei! Ca acolo se arata documentarea cu pricina.

Volos by Ioana Popescu 1
Volos by Ioana Popescu 1

Pe popeaska.blegspot.ro gasesc o ditamai descrierea, profesionist facuta, a Volosului. Din nou stupoare! Ce s-a schimbat Ioana asta! Cand facea emisiune cu mine, era inca la stadiul de „jurnalist-o”- cine stie, cunoaste 😉 Da’ parca asta nu e stilul Ioanei. E prea profi, lipsesc acele „sursele noastre”, „circula vorba prin targ”, etc… Si totusi, e pe blogul ei, e redactor sef la Soc si editor coordonator la Soc, scrie si la Hustler, (nu comentez ce si cum), deci e jurnalist, cel putin in acte! Daca nu e precizata o sursa (vezi foto cu header si final de articol), se presupune ca ii apartine textul…
Ia sa mai cautam, zic 😉

Volos by Ioana Popescu 2
Volos by Ioana Popescu 2

E simplu, orice om care a lucrat intr-o redactie, stie cum se cauta un plagiat, sau mai degraba un copy/paste. Pentru cine nu stie,luati de aici. Se ia una bucata propozitie si se introduce in google, asa cum e. In cazul nostru, a, folosit „strazile principale ale orasului Volos”, adica: http://www.google.ro/#hl=ro&q=strazile+principale+ale+orasului+volos&meta=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=c920e8b421cac943    sau, vezi foto alaturat!

Ioana Popescu -Volos- Google
Ioana Popescu -Volos- Google

Ce tare! Ioana a fost probabil sursa celor de la Wikipedia! Si ai dracu’… n-au scris sursa!
Deci cat de lame o fi sau cat de lame este sa plagiezi… Wikipedia?!
Cat de lame poate fi, ca ieri sa nu ai habar cum se scrie, cu sau fara cratima, sau sa intrebi daca cineva a cantat la SCARA din Milano?!
Iata, in fotografii, cat de lame se poate cobori in presa noastra de toate zilele!

Volos -Wikipedia
Volos -Wikipedia

Corvin (Cristian Szilvassy)

3 thoughts on “Maximum lame: sa plagiezi Wikipedia?!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top